Marius Elisei și iubita lui, vacanță romantică la munte. Cum s-a fotografiat fostul soț al Oanei Roman cu Gabriela

 Calin Maria Bianca
.

Marius Elisei și iubita lui, vacanță romantică la munte. Cum s-a fotografiat fostul soț al Oanei Roman cu Gabriela. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la scurt timp după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altei femei. Deși mulți au crezut că este o relație temporară, se pare că cei doi chiar au planuri de viitor împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iată cum s-au afișat recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și Gabriela au demonstrat că nu au timp de pierdut inutil, astfel că și-au luat relația în serios destul de repede. Deși au început să formeze un cuplu pe data de 6 septembrie, în doar o lună cei doi și-au făcut deja planuri de viitor, au vorbit inclusiv de venirea pe lume a unui copil, s-au mutat împreună, iar el i-a și făcut cunoștință cu fiica lui și a Oanei Roman.

ce-au-facut-marius-elisei-si-oana-roman-in-urma-cu-7-ani.-abia-acum-s-a-aflat-2-1ce-au-facut-marius-elisei-si-oana-roman-in-urma-cu-7-ani.-abia-acum-s-a-aflat-2-1

Citește și: Ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman: „Poate fi acuzat de abandon…”

Citește și: Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată: „De ce nu? Care e problema?”

Citește și: Ana Baniciu îi vede câștigători pe Giulia Anghelescu și pe Vlad Huidu, la America Express: „Nu au cum să fie altfel decât foarte sus, cu mari șanse de a câștiga”

Citește și: Romică Țociu, comparat cu Pablo Escobar la America Express: „Mă ajută fața! Mai mult mustața…”

Marius Elisei și iubita lui, vacanță romantică la munte

În timp ce Oana Roman îl acuză că nu are deloc grijă de fiica lor și totodată susține că Isabela suferă foarte mult fiindcă el nu se interesează de ea, ajungând la psiholog, Marius Elisei își trăiește viața la cote maxime. Fără griji, cu zâmbetul pe buze și mai fericit ca niciodată, acesta și-a luat iubita și au plecat într-o escapadă romantică la munte, de unde nu au ezitat și au postat o serie de fotografii romantice.

Ei bine, nu doar că s-au pozat în ipostaze tandre ca doi îndrăgostiți, ci au și simțit din plin adrenalina. Marius Elisei și Gabriela s-au distrat pe pista de bob, de unde au filmat un peisaj frumos din munți, dar totodată au imortalizat și zâmbetul de pe chipul lor.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei”

Deși acum s-au fotografiat ca doi îndrăgostiți într-o vacanță la munte, nu putem omite faptul că în urmă cu doar câteva zile, Marius Elisei era acuzat de către un grup de apropiați de faptul că trăiește pe banii iubitei sale.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.

Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos’, au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro.

Așa cum era de așteptat, Marius Elisei nu a lăsat lucrurile așa, ci a ieșit în față cu o serie de declarații, explicând că sunt acuzații false.

„Nu mă deranjează, pentru că este total fals! Știu exact cum se fac asemenea texte, așa că… audiență plăcută!’, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Marius Elisei și iubita lui, planuri serioase de viitor

Formează un cuplu de doar o lună de zile, însă cu toate acestea, cei doi nu se sfiesc să își facă numeroase planuri serioase de viitor. După ce fanii au tras concluziile și au spus că Gabriela este însărcinată, Marius Elisei a făcut lumină în acest caz și a explicat că doar se îmbrățișau în acea poză și nu este vorba despre o astfel de veste. Totuși, nu a uitat să precizeze că își mai dorește un copil, iar lucrurile dintre el și iubita lui sunt la superlativ.

„De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema’., a declarat în urmă cu ceva timp Elisei, pentru un post de televiziune.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton