Marius Elisei a amenințat-o pe Oana Roman cu sinuciderea ca să se împace cu el: „Eu nu mai am pentru ce să trăiesc. I-am zis...”. Cum se apără vedeta în fața acuzațiilor de infidelitate

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman a vorbit, într-un interviu recent, despre modul cum s-a produs împăcarea cu Marius Elisei, la câteva luni de la divorțul din 2021. Vedeta susține că fostul ei ar fi abuzat-o emoțional, prin tactica „love bombing', apoi ar fi amenințat-o că își pune capăt zilelor. De altfel, s-a apărat în fața acuzațiilor recente de infidelitate, punându-le pe seama „geloziei macabre' a lui Marius Elisei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul oficial dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a produs în 2021, însă a fost urmat de o împăcare neașteptată. Fiica lui Petre Roman spune astăzi că nu și-a dorit să continue relația, însă a cedat tacticilor de manipulare ale fostului soț, care ar fi amenințat-o că se sinucide. Acuzată că a avut o aventură cu un afacerist, Oana Roman spune că nu a ieșit nici măcar la o cafea cu alt bărbat, iar disputele din pricina infidelității ar fi fost generate de gelozia irațională a lui Marius Elisei.

rom10-1rom10-1

Citește și: Oana Roman, explicații după ce Marius Elisei a acuzat-o că i-a ascuns sarcina timp de patru luni: „Greu cu memoria și greu cu matematica”

Citește și: Marius Elisei o acuză pe Oana Roman de infidelitate: „Te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă. E și el divorțat, are o fetiță. I-am luat telefonul și…'. Susține că are convorbirile dintre fosta soție și presupusul amant

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu alt bărbat după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei. Cine este artistul

Citește și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut Rita Sumalya în ziua în care a împlinit 16 ani: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros. A căutat fotografiile ei…'

Marius Elisei a amenințat-o pe Oana Roman cu sinuciderea ca să se împace cu el

Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că a fost un partener toxic și narcisist, după ce au încheiat definitiv relația. Vedeta susține că fostul soț ar fi recurs la tactici de manipulare și abuz emoțional pentru a se împăca cu ea, în 2021, după ce s-a pronunțat divorțul lor. După tentativele de „love bombing', tatăl fiicei ei ar fi amenințat-o că-și pune capăt zilelor.

„În martie a început să îmi scrie, din nou, că vrea să ne împăcăm. A început o tentativă de love bombing, o tentativă, pe care eu am respins-o mult timp. Au fost chiar și amenințări cu suicid. „Dacă nu ne împăcăm, eu nu mai am pentru ce să trăiesc'. I-am spus: „Ba da, ai pentru ce să trăiești, ai un copil, în primul rând'. Eu am mesaje, eu am probe. Diferența e că pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi. De ce? Pentru că în ultimul an am vorbit cu el, în proporție de 90%, doar prin scris', a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Cum se apără Oana Roman în fața acuzațiilor de infidelitate

Oana Roman neagă vehement că i-ar fi fost infidelă lui Marius Elisei și spune că acuzațiile acestuia sunt produsul unei „gelozii macabre'.

„Eu am trăit un tip de gelozie macabră. Eu pe omul ăsta nu l-am înșelat nicio secundă. Eu nici măcar la o cafea nu am ieșit cu altcineva, pentru că oricum nu mă interesează, nu asta este prioritatea mea. Am fost acuzată că am înșelat, am fost acuzată că am avut relații paralele, am fost acuzată, având 47 de ani, că am rămas însărcinată cu altul. Eu nu mai pot să rămân însărcinată la 47 de ani. Până acolo s-a ajuns. Eu am vrut să pun stop acestui coșmar. Deci nu-mi dă nimeni nicio palmă peste ochi, nu crăp de ciudă, nu am nicio tresărire, decât o bucurie și o liniște că, în sfârșit, nu mai trebuie să dau socoteală, nu îmi mai este frică când răspund la telefon, nu îmi mai este frică când mă duc la o petrecere, nu îmi mai este frică când ies pe stradă', a adăugat vedeta.

„A fost un coșmar. Ultimii ani au fost un iad'

Oana Roman regretă că fiica ei, Isabela, este cea care suferă cea mai mai mult după despărțirea de Marius Elisei.

„A fost un coșmar. Ultimii ani au fost un iad. E un copil la mijloc, e greu. Singurul lucru rău care s-a întâmplat din această ruptură, pe care eu mi-am dorit-o și care a însemnat finalul unui coșmar pentru mine, a fost suferința acestui copil. Ea nu înțelege, ea nu poate să proceseze. Un copil, la 10 ani aproape, nu poate procesa această schimbare de 180 de grade', a mai dezvăluit ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton