Marius Manole revine cu emisiunea Întrebarea mesei rotunde, la Acasă TV: „Este o provocare. Sperăm să fie cu baftă”. Când se difuzează show-ul

 Ifrim Georgiana
.

Marius Manole revine cu emisiunea „Întrebarea mesei rotunde', difuzată până acum pe VOYO. Cel de-al șaptelea sezon va rula la Bazarul de ACASĂ, iar premiera este programată sâmbătă, 6 aprilie. Iată programul de difuzare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg. În fiecare zi, de luni până vineri, telespectatorii pot urmări Știrile ACASĂ Actualități și Știrile ACASĂ Magazin. În weekend, cei de acasă se pot uita sâmbăta, de la 08:00, la Bazarul de ACASĂ, iar duminica, de la aceeași oră, la Știi de ACASĂ – două emisiuni care aduc segmente culturale și educative.

a10a10

Citește și: Oana Pellea și Marius Manole, reacții despre „Macarena”, piesa cântată de Erika Isac: „Am rezistat 30 de secunde! Nu e deloc lectură obligatorie”

Citește și: Marius Manole s-a accidentat grav în timpul unui spectacol, la teatru: „Am fost la spital, unde m-au cusut și…”. Cum au reacționat Maia Morgenstern și Oana Pellea

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, dar vrea să întrerupă alăptarea, pentru că are probleme de sănătate: „Cred că este cazul. O să fie destul de greu'

Citește și: Dana Nălbaru, răspuns ironic genial pentru cei care îi comentează aspectul fizic pe social media: „Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii”

Marius Manole revine cu emisiunea Întrebarea mesei rotunde

Întrebarea mesei rotunde, emisiunea prezentată de către Marius Manole care a fost, timp de 6 sezoane, pe VOYO, poate fi urmărită, începând de sâmbătă, 06 aprilie, la Bazarul de ACASĂ. Sezonul 7 vine cu o serie de invitați din zona culturală, iar primul care va păși în platou va fi actorul și directorul artistic al Teatrului Național din București, Marius Bodochi.

​„Suntem la al șaptelea sezon, dintre care pe șase le-am prezentat. Nu mă vedeam făcând atâtea ediții sau cu atât mai mult realizând un show la televiziune. Asta e o realizare mare, mi se pare foarte tare și este o provocare deoarece eu sunt om de teatru. Vorbim despre o emisiune care este și culturală, adică ne și amuzăm, dar și discutăm cu oameni de cultură, actori foarte mulți. Ne vedem sâmbătă, de la ora 08:00…. și să vă spun ce provocare am avut noi… să fim concentrați și să vorbim doar ce se poate da la televizor ?! Dar nu e problemă, ne vedem și pe VOYO! Sperăm ca al șaptelea sezon să fie cu baftă!', a spus Marius Manole.

„Întrebarea mesei rotunde', sezonul 7 – premieră și program de difuzare

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde', prezentată de Marius Manole, debutează sâmbătă, de la ora 08.00, pe Bazarul de acasă. Producția poate fi urmărită și pe VOYO.

Andreea Esca, Lia Bugnar, Gabriela Szabo, Rodica Mandache, Lidia Buble, Alex Velea, DOC, frații Munteanu, Benny Adegbuyi, Ruby, Andra Gogan, C.R.B.L.,  Carmen Tănase sunt câțiva dintre cântăreții, actorii, sportivii, creatorii de conținut care s-au așezat la masă, alături de Marius Manole și, au răspuns celor mai intruzive întrebări.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton