Marius Țeicu, legătură spirituală cu fiica sa, la 4 ani de când a murit: "Atunci când avem necazuri..."

 Dumba Gabriela
.

Patricia, fiica lui Marius Țeicu, s-a stins acum patru ani, din cauza unei forme agresive de leucemie. Avea doar 41 de ani și era unicul copil al compozitorului, însă Marius Țeicu este fericit că simte aproape prezența fiicei sale. Legătura spirituală tată-fiică se păstrează dincolo de moarte, iar acesta este un alin pentru cei rămași în lumea fizică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Țeicu spune că, din 2015, când Patricia a aflat despre boala sa, nu a mai fost în stare să compună absolut nimic. Pe 2 august 2017, tânăra a murit din cauza leucemiei, dar a rămas în sufletul familiei sale și compozitorul spune că Patricia este lângă ei și îi veghează.

un-cunoscut-medic-roman-da-cartile-pe-fata-despre-boala-care-a-ucis-o-pe-fiica-lui-marius-teicu-468926un-cunoscut-medic-roman-da-cartile-pe-fata-despre-boala-care-a-ucis-o-pe-fiica-lui-marius-teicu-468926

Chiar dacă după un transplant medular suferit la începutul lui 2017, declara că se simte mai bine şi era încrezătoare că a învins boala, câteva luni mai târziu s-a stins.

Nu mi-am revenit, nici nu pot. Au trecut patru ani și încă o simt lângă mine. O mai și visez din când în când, știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus.

Mă rog la ea, uneori, o simt atunci lângă mine, știu că ne veghează', a mărturisit Marius Țeicu pentru FANATIK.

'Nici nu îmi vine să cred că au trecut patru ani de când nu mai e Patricia… Au fost niște ani grei, urâți… Era lumina ochilor mei', a mai spus compozitorul.

Citește și: Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Citește și: Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii: „Puteam să ajung la spital sau să mor’

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: „Atât de proastă am fost!'

Marius Țeicu nu a mai compus de când a aflat de boala Patriciei

'Nu am mai putut compune nimic. Am stat departe, oricum, de oameni, de lume, a fost și pandemia. Nu am mai mers nici în jurii la concursuri de talente, din aceeași cauză. Și, din păcate, nu cred că pandemia s-a terminat încă, cred că vor reveni problemele', a mai spus Marius Țeicu.

Casandra și Andrei, copiii Patriciei, sunt darul de preț de care Marius Țeicu se bucură în fiecare clipă și care sunt balsamul care îi mângâie sufletul după pierderea fiicei.

Casandra are 11 ani, în timp ce fratele ei mai mare are 14 ani. Nepoții celebrului compozitor nu sunt, însă, pasionați de muzică, dar fericirea lor este tot ceea ce contează pentru bunic.

„Nici mama lor, Patricia, nu mi-a dat vreodată vreun semn că ar avea talente muzicale. Ca atare, nici nepoţii mei, Andrei și Casandra, nu par atraşi de muzică, adică de cariera bunicului lor.

Continuă să-mi spună Bibu, aşa cum o făceau când erau foarte mici şi când le-am compus şi melodii speciale, pe care atunci când le ascultau o făceau cu lacrimi în ochi.

Cine e dornic să le asculte, le găseşte cu uşurinţă pe youtube. Anii au trecut, mai ascultă melodiile acelea, dar nu cred că mai fac parte din preferinţele lor. Par atraşi de muzica timpului lor, într-un fel, cea de tip dance. Nu mă pot supăra pe ei', spunea Marius Ţeicu, pentru impact.ro, în această primăvară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton