Martorul lui Reghe, acuzații către Anamaria Prodan, în procesul de divorț cu Reghe: „Înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel în care stătea, actualei soții”. Ce declarații a făcut Reghe, după ce a ieșit de la Tribunal

.

Martorul lui Reghe, acuzații către Anamaria Prodan, în procesul de divorț cu Reghe. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost din nou față în față, miercuri 9 octombrie, la ultima înfățișare în procesul de divorț, de la Judecătoria Buftea. Alături de ei, în sala de judecată au fost prezenți și martorii lor, Lena Enache și Valentin Petrișor, alias Dinte. Acesta din urmă a făcut câteva declarații neașteptate în fața jurnaliștilor despre impresară, legate inclusiv de episodul cu Dan Alexa. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare în plin proces de divorț, deși amândoi și-au refăcut viețile, el cu Corina Caciuc, iar ea cu Ronald Gavril. Ieri, 9 octombrie, impresara și antrenorul s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, iar alături le-au fost și martorii lor. Ea a avut-o pe Lena Enache, soția lui Gabi Enache, iar el pe Valentin Petrișor, alias Dinte.

reghe 22reghe 22

Citește și: Cum arată cei doi băieți ai lui Laurențiu Reghecampf și ai Corinei Caciuc. Imagini de colecție cu Liam și Landon: „Iubirea dintre frați…'

Citește și: Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Laurențiu Reghecampf, după ce a afirmat că a scăpat-o de închisoare: „Tot ce rămâne în urma acestui ‘bărbat’ este silă, milă și iar silă! E de râsul lumii ce zice…”

Citește și: Diana Enache, despre relația cu Ionuț Vîntu, la un an de când au devenit părinți. Cine îi ajută cu fiica lor: „Nu mă văd stând doar acasă și să fiu casnică. Maria este disperată după…'

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații emoționante la cinci ani de la moartea designerului: „Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea” / Ce spune despre apropiații regretatului ei fiu

Martorul lui Reghe, acuzații către Anamaria Prodan, în procesul cu Reghe

Laurențiu Reghecampf a ieșit după cinci ore din sala de judecată, la ora 19:30. Acesta a fost destul de rezervat în privința declarațiilor. Ceea ce s-a putut observa însă e faptul că acesta era tot numai un zâmbet. Antrenorul a spus că „s-a terminat' și a precizat faptul că nu-și dorește ca Anamaria Prodan să-i păstreze în continuare numele de famile.

„S-a terminat. Totul bine. Eu nu sunt de acord (n.r. – ca Anamaria Prodan să-i păstreze numele de familie)', a spus Reghe.

Martorul lui Reghe, Valentin Petrișor, alias Dinte, a acceptat să stea mai mult de vorbă cu jurnaliștii și a făcut o serie de declarații incredibile. Acesta a vorbit și despre episodul dintre Dan Alexa și impresară, de acum aproximativ patru ani, când ea l-a lovit cu pumnul. Totodată, martorul Dinte a susținut că Anamaria Prodan ar fi avut o atitudine nepotrivită în sala de judecată.

„Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa. Prodan a fost foarte acidă, m-a acuzat de mai multe chestii, a țipat prin sală, s-a supărat. Judecătorul a oprit-o și i-a zis să stea liniștită în banca dânsei și eu mi-am continuat declarația, deoarece pe mine m-a amenințat de mai multe ori și nu vreau să am dialog cu dânsa', a susținut Valentin Petrișor, în fața jurnaliștilor.

Martorul lui Reghe, despre Anamaria Prodan: „Ea nu renunță la divorț. Vrea vreo 20.000 – 30.000 de euro pe lună'

Întrebat dacă consideră că s-ar fi putut ca între Anamaria Prodan și Reghe să fi fost un divorț amiabil, nu unul cu scandal, Valentin Petrișor, alias Dinte a oferit un răspuns negativ, dând vina pe impresară. De asemenea, acesta a susținut că ea ar fi cerut „vreo 20.000 – 30.000 de euro pe lună' de la antrenor pentru cheltuielile copilului lor, Bebeto.

„Cu doamna Prodan, nu, nu aveți cum cu doamna Prodan. Doamna Prodan a inventat apa și sarea, nu știu ce a mai inventat. Nu, e un om cu care nu poți să te înțelegi. Drept dovadă, ține un om care are o relație și doi copii de cinci ani într-un divorț în care cere 10.000 sau 20.000 pentru o școală.

Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20.000 – 30.000 de euro pe lună, vă spun eu ce am auzit acolo. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea „hai s-o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim'. 20 sau 30 de mii de euro pe lună pentru un copil de 12 ani sau 13', a adăugat martorul Dinte.

Ce declarații a făcut Lena Enache, martora Anamariei Prodan în procesul de divorț

Și martorul Anamariei Prodan, Lena Enache, a făcut câteva declarații. Aceasta susține că ea a văzut cuplul Reghe – Prodan ca pe un adevărat exemplu.

„Tot ceea ce eu am văzut în acest cuplu și sincer, eu i-am văzut ca pe un exemplu, de multe ori plecam de la dânșii de acasă, Gabi nu era prezent tot timpul și-l sunam și-l certam: „auzi, tu de ce nu poți să fii așa ca Reghe?'. Deci eu am văzut doar lucruri frumoase, nu am venit să dau în nimeni, doar mi-am susținut punctul de vedere în ceea ce-i privește pe dânșii', a spus soția lui Gabi Enache.

Întrebată dacă e de părere că între Reghe și Anamaria Prodan mai există resentimente, aceasta nu a putut oferi un răspuns clar. A spus însă cum s-au comportat cei doi în sala de judecată, susținând că antrenorul a fost liniștit și nu a avut nicio reacție.

„Resentimente nu știu, nu pot să fiu în pielea lor, nici nu mi-aș dori. Ei știu mai bine. A fost greuț (n.r. – ziua aceasta), mai ales când ești pus în fața acelor oameni, să te concentrezi și să fii coerent în ceea ce spui, dar a trecut, am trecut cu bine.

În banca lui, cum știți că este liniștit (n.r.- a fost Reghe în sala de judecată). Nu a reacționat în niciun mod. Eh, Ana… și Ana a fost în banca ei (n.r. – râde). Da, mai auzeam de pe fundal așa, câteva lucruri, dar e normal în momentul de față. Nu cred că aș putea să dau un verdict, dar să fie așa cum își doresc cei doi. (n.r. – dacă crede că se va pronunța divorțul de data asta). Mai durează, eu am fost primul martor audiat, mai este un martor', a mai spus Lena Enache.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton