MasterChef România 10 septembrie - Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…” / Un concurent a gătit pietre

.

MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii PRO TV! Ieri seară, pe micul ecran a fost difuzat primul episod din noul sezon al emisiunii culinare MasterChef România. Fanii show-ului s-au bucurat să o revadă pe Gina Pistol, dar și pe cei trei jurați. Iată ce anunț au făcut Florin Dumitrescu și Sorin Bontea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit la MasterChef cu nostalgie și cu multe emoții pozitive, acesta fiind show-ul în care s-au cunoscut, acum mai bine de 10 ani. Jurații s-au bucurat să-i vadă pe concurenți și au fost la fel de încântați de revederea cu publicul telespectator. Totodată, ei au făcut un anunț surprinzător.

chefi masterchef 1chefi masterchef 1

Citește și: Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024. Are doi băieți, iar soțul ei este preot

Citește și: Ce sunt pietrele cu sos, preparatul lui Petru de la MasterChef 2024

Citește și: Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes'

Citește și: Ce relație a avut Valentin Sanfira cu regretatele Ionela Prodan și Ileana Ciuculete: 'Din păcate pentru mine, la ultima filmare, de Sărbători, am fost împreună…' / EXCLUSIV

MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție

Cea care a deschis seara a fost Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii MasterChef România, la PRO TV. Extrem de elegantă, ea i-a prezentat pe cei trei chefi așa cum se cuvine și, în același timp, a anunțat în ce constă marele premiu pentru viitorul câștigător Masterchef.

„Bună seara! Din locul în care a început gătitul de televiziune din România, sunt fericită să vă salut și să vă spun „bun venit la Masterchef'. Știu că ne-ați așteptat, știu că i-ați așteptat, tocmai de aceea vă promit că vom face împreună un spectacol al bunului gust, al competiției curate, la sfârșitul căreia România va avea un nou Masterchef.

Pe lângă trofeu, câștigătorul va primi marele premiu de 75.000 de euro, dar mai ales șansa de a începe o nouă viața. Dragii mei, abia am așteptat să-i anunț din nou pe cei iubiți, cei mai așteptați chefi ai României: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!', a spus Gina Pistol.

Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a ținut să le mulțumească apoi fanilor pentru toată încrederea și iubirea acordată, mai ales pentru ultimele luni în care i-au fost alături lui și celorlalți jurați.

„Aici a început totul. Masterchef a fost primul show de bucătărie al românilor, e locul datorită căruia noi am primit încrederea și dragostea voastră. În toții anii în care am lipsit din acest platou, și mai ales în ultimele luni, susținerea și simpatia voastră ne-au copleșit și vrem să vă mulțumim pentru tot', a spus Sorin Bontea în prima ediție MasterChef România.

Ulterior, Chef Florin Dumitrescu a făcut un anunț surprinzător. Conform spuselor sale, un șorț poate trimite un singur concurent direct în bucătăria MasterChef. Sorin Bontea l-a numit simbolic „șorțul de aur'.

„Unii dintre voi veți obține șorțuri. Să știți că avem destule și suntem foarte generoși. Există însă un șorț care poate să trimită un concurent direct în bucătăria MasterChef', a anunțat Florin Dumitrescu.

„Șorțul ăsta este șorțul de aur și este unul singur. Atenție! Este unul singur. Pentru a obține acest șorț de aur, va trebui să ne dați pe spate pe toți trei. Iar Scărlătescu a depășit deja suta de kilograme', a completat Sorin Bontea, făcând și o glumă la adresa colegului său, Cătălin Scărlătescu.

Un concurent a gătit pietre în prima ediție MasterChef România

Apoi, concurenții au trecut direct la treabă și le-au pregătit Chefilor preparate care mai de care mai gustoase și… inedite. Concurentul Pietre Catană, de meserie barista, i-a făcut pe jurați să se prăpădească de râs, după ce a gătit… pietre.

Un alt concurent din prima ediție MasterChef a fost Victor Marinescu. Acesta a impresionat prin povestea lui, dezvăluind că a lucrat pentru fostul președinte francez Nicolas Sarkozy.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton