Matilda Pascal-Cojocărița, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu și Marian Nistor sunt născuți în aceeași zi. Cum au petrecut și câți ani au împlinit: ”Ne-am răsfățat cu...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Matilda Pascal-Cojocărița, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu și Marian Nistor sunt născuți în aceeași zi. Cel din urmă a avut parte chiar de o triplă aniversare, în aceeași zi, pentru că a sărbătorit trei evenimente importante! Aflați în interviu de mai jos cum au petrecut vedetele și ce gânduri le transmit fanilor lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal-Cojocărița, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu și Marian Nistor sunt născuți în aceeași zi. De ziua lor de naștere, Matilda a petrecut la TVR, Marian Nistor la Prima TV, apoi cu prietenii, iar Cristina Gheorghiu a avut parte de un sejur de vis în Grecia. Doar Daniela Condurache va petrece abia în weekend, când își va putea strânge prietenii în jurul ei, și promite că se va revanșa atunci.

56169813_10213991034154692_3478488472522588160_n56169813_10213991034154692_3478488472522588160_n

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Daniela Condurache, la 66 de ani: „Eu mă spăl pe cap cu apă de ploaie. Îmi mai pun și o mască pe care o fac cu…” / EXCLUSIV

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița și-a botezat nepoțelul: 'În jur de 100 de persoane…' Cine este nașa micuțului / EXCLUSIV

Citește și: „Ce salvăm? Mama sau copilul? Nu era posibil să putem trăi amândoi. Am ajuns la spital cu niște complicații despre care nu știam'. Prin ce greutăți a trecut Maria Buză când l-a născut pe fiul ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Dida Drăgan acum. La 77 de ani, artista arată perfect, are părul tot roșcat și poartă hainele negre care au consacrat-o

Matilda Pascal-Cojocărița, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu și Marian Nistor sunt născuți în aceeași zi

Cele trei interprete de muzică populară și Marian Nistor, liderul trupei Savoy, sunt născuți în aceeași zi, pe data de 4 octombrie. Aceștia au petrecut separat, mai puțin Daniela Condurache, care susține că se va revanșa în weekend, atunci când se va putea întâlni cu oamenii dragi.

Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit împlinit 65 de ani pe data de 4 octombrie. Artista petrecut de ziua ei de naștere la TVR, alături de echipa emisiunii 'Vedeta familiei'. În tinerețe, ea a fost Miss România, titlu pe care l-a primit la Costinești.

'M-am sărbătorit prin muncă, împreună cu echipa emisiunii 'Vedeta Familiei', sezonul 3, de la TVR 1. Filmările vor fi difuzate în curând pe micul ecran. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea, pentru toate gândurile bune, pe care le transmit și eu tuturor, la rândul meu', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro. Apoi, artista pe seară, a petrecut în mijlocul celor dragi.

Daniela Condurache petrece la finalul săptămânii

Daniela Condurache nu a reușit să petreacă de ziua ei, dar își va lua revanșa la sfârșitul săptămânii, când își va strânge prietenii alături. Celebra cântăreață de muzică populară a împlinit 67 de ani.

'Sunt acasă, la Botoșani. Nu am putut petrece de ziua mea de naștere, pentru că am oameni la lucru, dar și pentru că aniversarea s-a nimerit în timpul săptămânii. Așa că îmi voi lua revanșa la finalul acestei săptămâni sau cealaltă. Pentru că mulți dintre ei sunt plecați în străinătate și îi aștept.', a declarat Daniela Condurache, pentru viva.ro.

Cristina Gheorghiu s-a serbat în Grecia

Cristina Gheorghiu și-a serbat ziua de naștere în Creta, în avans. Artista a plecat alături de partenerul ei de viață într-un sejur de vis în Nordul Cretei, mai exact în Stalida, la 29 de km de Heraklion, Capitala Insulei.

'Am stat într-un resort de vis, unde erau nemți, olandezi și englezi. Apa a fost caldă și avea o culoare superbă. A fost soare în fiecare zi, deși se anunțase ploaia. Stalida, unde am stat noi, este o stațiune pentru familii. Mi-a plăcut că puteai să intri în hotel și de pe plajă și de pe promenadă.

Am avut parte de seri cretane superbe la tavernele grecești. Ne-am răsfățat cu pește și fructe de mare. La plecare mi-au cumpărat ulei de măsline cretan, care este cel mai bun, din punctul meu de vedere', a declarat Cristina Gheorghiu, pentru viva.ro.

La întoarcere, artista a stat pe telefoane de ziua ei, pe 4 octombrie, iar seara a ieșit să petreacă la o terasă.

Marian Nistor a împlinit 80 de ani

Marian Nistor a fost serbat, mai întâi, în emisiunea Exclusiv Vip de la Prima Tv, alături de soția lui, Dorina Paraschiv. Liderul legendarei trupe Savoy a împlinit vârsta de 80 de ani. Însă, pentru cei doi artiști a fost triplă aniversare. Pe lângă ziua de naștere a celebrului compozitor, Marian și Dorina au serbat 25 de ani de la cununia lor religioasă, dar și 27 de ani de când s-au cunoscut. Cei doi au petrecut seara pe 4 octombrie, în compania unor părieteni.

Silvia Dumitrescu și Adrian Daminescu sunt și ei născuți la începutul lunii octombrie, artista pe 3 octombrie, iar interpretul pe data de 2 octombrie. Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani și a fost serbată la Exclusiv Vip, apoi a petrecut în sânul familiei. În schimb, Adrian Daminescu a împlinit 67 de ani și a fost serbat de cei dragi cu tort și șampanie. De ziua lui, artistul a avut trei prăjituri aniversare.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton