Maurice Munteanu, după ce a fost întrebat dacă a făcut amor cu o femeie: "Sunt îndrăgostit și acum de o femeie..."

 Radulescu Ruxandra
.

Maurice Munteanu, după ce a fost întrebat dacă a făcut amor cu o femeie. Maurice Munteanu, îndrăgitul jurat de la „Bravo, ai stil!”, și-a asumat, dintotdeauna, orientarea sexuală. În cadrul unui interviu, criticul de modă a vorbit sincer despre experiențele sale amoroase și și-a mărturisit sentimentele pentru o femeie, de care este îndrăgostit de mai multă vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maurice Munteanu și-a asumat acum mai mult timp orientarea sa homosexuală, însă, criticul de modă a recunoscut că există, totuși, o femeie de care este îndrăgostit. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a devenit, de-a lungul timpului, un reper în ceea ce privește moda și nu numai, datorită culturii sale impresionante și carismei înnăscute. Maurice a vorbit, cu romantismul ce-l caracterizează, despre sentimentele sale față de o anumită femeie din viața lui. Acesta a spus și dacă a făcut vreodată amor cu o femeie.

cine-este-maurice-munteanu-biografie-varsta-studii-cariera-afla-totul-despre-juratul-emisiunii-bravo-ai-stil-2-crop-1678272817cine-este-maurice-munteanu-biografie-varsta-studii-cariera-afla-totul-despre-juratul-emisiunii-bravo-ai-stil-2-crop-1678272817

Maurice Munteanu, după ce a fost întrebat dacă a făcut amor cu o femeie

Maurice Munteanu a mărturisit că este îndrăgostit de multă vreme de o femeie și că sentimentul este unul reciproc. Criticul de modă a adăugat, cu melancolie, că iubirea dintre ei este una imposibilă. De asememea, juratul de la „Bravo, ai stil!” a declarat că nu a făcut niciodată amor cu o femeie, asumându-și orientarea sa sexuală.

Citește și: Semnul divin primit de Laura Cosoi de la mama ei, la scurt timp după ce a anunțat a patra sarcină: „Pacea și lumina de acum…'

Citește și: Anca Lungu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a pierdut al treilea copil: „Sunt încă o mamă îndoliată. Viitoarea mamă își pierde copilul căruia i-a ascultat bătăile inimii, i-a vorbit și poate chiar i-a găsit un prenume'

Citește și: Ce avere uriașă are Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari: „Negociez intens prețurile și…. Câte proprietăți deține în străinătate

Citește și: Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: „E foarte atent cu cheltuielile

„Nu am făcut amor cu femei niciodată. Am făcut multe chestii cu femei, am fost îndrăgostit de femei, sunt îndrăgostit și acum de o femeie. Am cunoscut-o mai demult, am reîntâlnit-o și m-am reîndrăgostit. Am senzația de neputință și asta mă ucide mai mult decât să cred că e prea târziu. Tind să cred că ne dorim amândoi același lucru, dar știm că e imposibil și asta face ca lucrurile să fie un pic triste.

Eu sunt un bărbat homosexual, care nu are neapărat priză la bărbații gay. În mod normal, genetic, teoretic, programarea mea nu trebuia să fie neapărat una homosexuală (…). Sigur că homosexualul din mine vrea să fie cea mai seducătoare femeie în raport cu acești bărbați, pentru că își urăște condiția', a declarat Maurice Munteanu la podcastul lui Gojira.

Maurice Munteanu, despre orientarea sa sexuală: „Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat”

Maurice Munteanu a dezvălui că a fost conștient de la o vârstă fragedă că nu este atras de femei. La vârsta de opt ani și-a dat seama că îl interesează mai mult persoanele de sex masculin și a acceptat acest lucru.

„Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă. Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă de problemă, m-am săturat să tot explic.

În România, ne lovim de mentalități învechite. Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să o mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță', declara Maurice Munteanu.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton