Medana, apariție de senzație în costum de baie: „O zeiță a frumuseții”. După vacanța în Spania, Alin Oprea și soția lui au aterizat în Tenerife

 Ifrim Georgiana
.

După scandalul cu Larisa Uță, Alin Oprea și actuala lui soție, Medana, au plecat în Tenerife pentru a celebra un an de la nuntă. Pe rețelele de socializare, cei doi au publicat mai multe fotografii din vacanță, unde se bucură de liniște și peisajele spectaculoase ale insulei. Vremea a ținut cu ei, iar partenera artistului s-a lăsat fotografiată în costum de baie, etalându-și silueta de invidiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La jumătatea lui septembrie, Larisa Uță a pornit un atac împotriva fostului soț, la trei ani de la divorțul cu scandal. Lui Alin Oprea i-au fost aduse mai multe acuzații, inclusiv de infidelitate în timpul căsnicie, însă artistul le-a negat și a invitat-o pe fosta soție să prezinte dovezile. În aceeași perioadă, solistul trupei Talisman și actuala lui parteneră, Medana, au împlinit un an de la nuntă. Evenimentul l-au marcat printr-o escapadă romantică, departe de țară și de scandalul mediatic izbucnit.

alin oprea medana 2alin oprea medana 2

Citește și: Alin Oprea și Medana au lăsat în urmă scandalul cu Larisa Uță și au plecat în vacanță. Ce surprize și-au făcut: „E femeia care merită tot”

Citește și: Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, în timp ce Medana are o relație exemplară cu fostul ei soț: „Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii”

Citește și: A murit Drake Hogestyn! Timp de 38 de ani, actorul a jucat rolul John Black în serialul Days of Our Lives: „A dus o luptă incredibilă!”

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, care au fost martorii și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea: 'A fost…'/ EXCLUSIV

Medana, apariție de senzație în costum de baie

Săptămâna trecută, Alin Oprea și Medana au aterizat în Spania, unde au petrecut un sejur de câteva zile. După aceea, cuplul și-a continuat vacanța în Tenerife, destinație care le oferă peisaje idilice și o vreme însorită. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat mai multe fotografii din timpul escapadei romantice.

Câteva o surprind pe Medana într-un costum de baie roz, format dintr-o sigură piesă, care îi evidențiază silueta de invidiat. Fanii s-au arătat încântați de apariția sa și i-au transmis numeroase complimente: „O zeiță a frumuseții, superb!', „Medana ești minunată!', „Medana, ești un înger pe pământ și la propriu, și la figurat, toatea astea vin din inteligența ta și de la D-zeu! să fiți sănătoși și să vă ajute D-zeu!', „Ești o femeie frumoasă. Faci cu actualul soț o pereche de invidiat'.

În dreptul fotografiilor, Medana a scris și un mesaj profund pentru soțul ei: „Călătoria sufletului meu a fost legată strâns de privirea pătrunzătoare a ochilor tăi. Din albastrul oceanic îți revedeam ochii blajini care nu cereau nimic altceva, decât o picătură de iubire. Lacrima din ochii tăi, a devenit talismanul care azi este încununat cu laurii biruinței întăriți de credință, de iubire și de poezie'.

Medana, după disputa dintre Alin Oprea și Larisa Uță: „Nu o pot blama'

După acuzațiile aduse de Larisa Uță, Medana a sărit în apărarea soțului ei. Aceasta a dat de înțeles că Alin Oprea evită să deschidă unele subiecte sensibile ce o vizează pe fosta soție.    

„Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu l-am întrebat dacă nu a văzut ce ia (nr. referitor la căsătorie)? Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani.

Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea. Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul', a declarat Medana în emisiunea „Un show păcătos'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton