Medeea Marinescu, motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi: „Asta a fost țelul meu ascuns, să...”

.

Medeea Marinescu a dezvăluit motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi. Medeea Marinescu a pus tot timpul familia pe primul loc și nu cariera! Nu regretă deloc această decizie și explică de ce a ales să acorde cea mai mare importanță soțului și băieților lor, deși iubește cinematografia. Medeea Marinescu a împlinit 48 de ani pe 27 mai și se consideră o femeie împlinită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Medeea Marinescu a spus motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi. Și la 48 de ani și zeci de roluri jucate, Medeea Marinescu este cunoscută și îndrăgită de publicul larg tot pentru simpatica „Maria Mirabela', pe care a interpretat-o când avea șapte ani. Actrița explică de ce și-a dorit tot timpul o familie unită și mai puțin o carieră senzațională, deși iubește deopotrivă actoria.

Medeea Marinescu, motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi


Întrebată care a fost cea mai mare bucurie a sa de până acum, Medeea Marinescu răspune clar: familia.

„Categoric, nașterea băieților mei. Mi-am dorit cel mai mult o familie, pentru că este ceva logic. Eu am crescut într-o familie foarte unită, ni s-a insuflat acest cult, tata ne-a spus de când eram mici că familia este lucrul cel mai important din lumea asta.

Asta a fost țelul meu ascuns, să am o familie, nu o carieră. La 35 de ani l-am făcut pe Luca și am știut mereu că sigur o să-i mai fac un frate sau o soră.


Ăsta a fost și motivul pentru care am păstrat o parte din lucrurile lui Luca„, a declarat Medeea pentru fanatik.ro.

Medeea Marinescu, despre cele mai frumoase amintiri din copilărie

Copilăria mea a fost una fericită până când am înțeles ce înseamnă comunismul, în esența lui. Aveam 16 ani când a căzut comunismul. Eu am trăit într-o familie și într-o lume în care lucrurile arătau altfel, cinematogafia și Buftea făceau ca realitatea gri a comunismului să nu se vadă chiar atât de rău. Părinții mei au făcut eforturi supranaturale ca noi să nu simțim cât de rea este realitatea.


Abia pe la 11 ani am început să vad si să înțeleg ce înseamnă aberația și absurdul. Stăteam într-un cartier minunat, pe strada Parfumului, în cartierul evreiesc.

Aveam copii și familii cu care eram prieteni, primăvara avea miros de iasomie și de tei înfloriți, verile mergeam la bunica în Bucovina unde culegeam zmeură și citeam enorm„, a mai declarat actrița.

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca:’Atât de frumos e să guști din toate experiențele’


Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău:’Este luată, purtată, lăsată’

Ce relație este între Medeea Marinescu și surorile ei gemene

Noi ne-am iubit foarte tare, am trăit foarte unite și suntem așa de când suntem mici. O soră este un Franța, medic stomatolog, are și ea doi copii, cealaltă este în Bucureșți, este scenografa mai multor piese în care eu joc. Noi ne-am botezat copiii între noi, suntem și nașe deci, este o legătură care va dura și prin copiii noștri.


Când eram mici, nu exista zi onomastică sau zi de naștere să nu fim împreună. Ne adunam într-o cămăruță 20 de copii, mâncam parizer cu pâine și eram fericiți că ne puteam juca împreună. Era cea mai mare bucurie.

Eu, fiind mai mare, mă duceam peste tot cu surorile mele. Cei care au frați și surori înțeleg cel mai bine că doar așa deprinzi exercițiul de a împărți, înveți să fi generos, din copilărie înveți. Eu dacă primeam ceva, împărțeam de fiecare dată în trei părți egale„, a mai spus Medeea Marinescu pentru aceeași sursă.


Ce a învățat Medeea Marinescu de la Florin Piersic

De la Florin am învățat foarte multe lucruri și probabil că lumea îl percepe cumva, diferit. De multe ori apreciem oamenii prea târziu. După ce a murit bunica mea mi-am propus să nu mai greșesc, dacă plac pe cineva să zic.


Părinților mei le spun că-i iubesc zilnic, nu las a treacă o zi fără să le spun soțului și copiilor mei cât îi iubesc și că înseamnă enorm pentru mine.

Asta ar trebui să se întâmple și cu artiștii. Vreau ca Florin, care este unul dintre puținii rămăși, să știe că este prețuit și iubit. Aș vrea ca lumea, oamenii de specialitate, cronicarii de azi să știe și să-l tezaurizeze pe Florin Piersic începând de azi, de acum„, spune Medeea Marinescu pentru Fanatik.ro.