Florin Busuioc, verdict deloc plăcut din partea medicilor. Actorul va trebui să lupte

 Alina Dan
.

La începutul lunii noiembrie, o veste proastă zguduia pe toată lumea: Florin Busuioc, actorul și prezentatorul Meteo de la Pro TV, a suferit un infarct pe scena Teatrului din Craiova, urmat de alte două. Cu viața pusă în pericol și cu rezerve din partea medicilor, Busu a luptat și, acum este câștigător. Însă, doctorii i-au dat o veste deloc plăcută: va trebui să renunțe definitiv la două dintre cele mai mari plăceri ale sale.

Informațiile recente despre Florin Busuioc sunt îmbucurătoare, după ce a suferit o intervenție cardiacă, actorul a fost scos de la Terapie Intensivă și se recuperează. Mai mult, surse din cadrul Institutului CC Iliescu din Capitală, spun că recuperarea actorului este una foarte bună. Dar, chiar și așa, medicii au stabilit o regulă valabilă toată viața pe care Busu va trebui să o respecte dacă vrea să trăiească: să renunțe la cafea și la țigări.

Nu îi va fi ușor. Pentru că, așa cum ne-a povestit pe 18 octombrie, în ultimul interviu acordat înainte a suferi infarctul, cafeaua și țigările fac parte din stilul lui de viață.

Busu fumează mult, după cum însuși a recunoscut și asta nu-i face bine. Ne-a povestit cum reușise să renunțe la acest viciu ‘nu pentru mult timp și cum s-a reapucat. S-a întâmplat fără să își dea seama, într-o seară, înainte de 1 Decembrie când i s-a cerut să scrie într-un timp foarte scurt imnul din acel an al Pro TV. Era pe muzică lui Moga – piesa ‘Tot mai sus – și nu avea inspirație. Eram complet blocat și, fără să îmi dau seama, am luat o țigară din pachetul neveste-mii. Nu știu când am fumat-o. Mi-am dat seama abia la a treia. Din clipă aia, textul a început să curgă și, în câteva ore, imnul era gata, ne-a povestit amuzat Busu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton