Meghan Markle, despre primul ei sărut: „Aveam 13 ani”

.

Până la cea mai așteptată nuntă a anului, cea dintre Prințul Harry și Meghan Markle, mai sunt mai puțin de două luni, iar cu această ocazie, presa trecut în revistă și istoricul romantic al celor celor doi îndrăgostiți. Așa s-a descoperit că Meghan Markle a povestit într-o emisiune de televiziune despre primul ei sărut, dar și despre faptul că ea a fost cea care a făcut primul pas!

Meghan Markle a povestit despre primul ei sărut la emisiunea lui Larry King, în 2013.


Invitată, în 2013, la emisiunea lui Larry King, alături de Patrick J. Adams, partenerul său din serialul Suits, Meghan Markle a povestit despre primul său sărut, care s-a petrecut acum mai bine de 20 de ani, dar de care și-a amintit cu multă emoție. Băiatul care a avut privilegiul de a fi sărutat de Meghan se numește Joshua Silverstein și, la vremea respectivă, locuia, la fel ca actrița în Los Angeles.

Meghan Markle – primul sărut cu Prințul Harry (secvență din filmul care s-a făcut după povestea lor).


La momentul interviului, Meghan nici nu visa că, cinci ani mai târziu, avea să se mărite cu un prinț, așa cum visase în copilărie, cu atât mai mult cu cât avea în bagaj un mariaj ratat… Când Larry King le-a pus întrebarea ei și partenerului său de serial dacă-și mai amintesc de primul lor sărut, Meghan a răspuns fără ezitare: „Joshua Silverstein. Aveam 13 ani. Eram într-o tabără de vară și eu l-am sărutat’, după care a adăugat că nu mai știe nimic despre băiatul de care s-a îndrăgostit pe vremea când avea 13 ani. (Urmăriți declarația actriței în filmul din articol, la minutul 22.34.)


 

Joshua, despre Meghan: Era o fată drăguță, bună și dulce’

După ce s-a aflat de relația lui Meghan cu Prințul Harry, s-au schimbat lucrurile, așa că primul iubit al actriței a devenit brusc interesant. În cele din urmă, jurnaliștii de la Daily Mail l-au găsit pe Silverstein (36) care este actor de comedie, rapper și tată a doi copii, iar acesta le-a acordat un interviu în exclusivitate. Iată ce a spus despre actriță cel care a fost prima sa dragoste, în adolescență: Eram împreună în fiecare zi, vorbeam mult la telefon, ne țineam de mână și ne sărutam. Meghan și cu mine suntem de aceeași vârstă, deci, știu și eu?, aveam 13 sau 14 ani. Evident, nu-mi amintesc sărutul – dar știu că sunt primul tip pe care l-a sărutat. Era o fată drăguță, bună și dulce’.


Silverstein a povestit că, în vara aceea, el și Meghan au fost împreună într-o tabără de teatru, unde au jucat într-o piesă împreună, și așa a înflorit dragostea lor, care, ca orice poveste romantică adolescentină, s-a sfârșit odată cu vacanța… Acesta a declarat că se bucură pentru iubita sa din copilărie: Să fii o persoană care a crescut în LA, fără legături cu familia regală sau cu oricine altcineva din zona asta, și să te măriți cu cineva din cadrul ei este extraordinar. Mă bucur pentru ea! Este foarte isteață, are capul pe umeri, se poate descurca singură, deci o să fie o călătorie amuzantă. Sunt foarte fericit să aud că toate visurile ei s-au materializat. E drăguț să știi că cineva din trecutul tău o duce atât de bine’. La cum a vorbit Joshua despre iubita lui din adolescență, este clar că Meghan i-a făcut o impresie extraordinară, dar asta nu mai e o surpriză, doar a vrăjit ea un prinț!

Oana Pantazi

Foto: Hepta