Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea și nu va avea un dialog cu Thomas până ce acesta va înceta să discute cu tabloidele și va încerca să o contacteze într-un mod respectuos.

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Se pare că situația dintre ducesă și tatăl său se înrăutățește. Tatăl acesteia a dat multe interviuri către presă unde se plânge de nenumărate ori că fiica sa nu dorește să vorbească cu el. O sursă apropiată de ducesă declară că aceasta va vorbi cu el numai dacă acesta vrea să o facă pe o cale dreaptă.

Singurul motiv pentru care Meghan nu a vorbit încă cu tatăl său este pentru că acesta nu încearcă să dea de ea într-o manieră respectuoasă. Thomas vorbește cu presa mult mai mult decât încearcă să discute cu propria fiică'.

Thomas Markle a luat bani de la tabloide pe niște fotografii trucate.

Thomas Markle a luat bani de la tabloide pe niște fotografii trucate.

Prietena lui Meghan susține că, dacă Thomas chiar dorea să dea de fiica sa, știa cum să o contacteze – prin mama sa, Doria Ragland. Dar, din păcate, nu pare că se va întâmplă prea curând. Deși Thomas susține că nu are cum să dea de Meghan, el știe că ea are o relație specială cu mama sa și știe cum să ajungă la Doria. Dacă Thomas chiar își dorea să vorbească cu Meghan, putea să îi trimită o scrisoare Doriei și să îi spună să o dea mai departe. Dar din păcate asta nu i-ar aduce popularitate în presă și nu ar vinde.'

„Nu sunt supărat pe Harry, nici pe Meghan. Îi iubesc”

Declarația a venit doar la câteva zile după ce Thomas a povestit că a avut o mică ceartă cu Prințul Harry înainte de nuntă. El spunea că acesta i-a închis telefonul în nas după ce prințul a încercat să îi ceară explicații cu privire la fotografiile false cu el purtând un costum pentru nuntă apărute. El a avut o replică foarte dură la adresa lui Harry și Meghan Poate ar fi mai bine pentru voi ca eu să mor… atunci poate ați părea triști.'

Nu sunt supărat pe Harry, nici pe Meghan. Îi iubesc. Le doresc tot binele. Însă de restul nu îmi pasă.' a adăugat acesta.

Se știe de ceva vreme că ducesa este devastată din cauza comportamentului tatălui său. Cel mai mult a deranjat-o când acesta a amenințat că va zbura către Londra pentru a-i aduce un card de ziua ei, 4 august. Ea este sigură că a fost manipulat pentru a zice asta. Lucrul acesta o doare cel mai tare, poate vedea cum oamenii îl folosesc și manipulează pe tatăl ei. Asta o face foarte tristă.'

Din păcate, se pare că drama familiei regale nu se va termina prea curând.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton