Meghan Markle, primul Thanksgiving în familia regală britanică. Ducesa de Sussex, în ipostaze inedite

.

Pentru Meghan Markle, acesta este primul Thanksgiving petrecut în familia regală britanică și nu este exclus ca Ducesa de Sussex să le demonstreze rudelor ei cu sânge albastru ce talent are în bucătărie…

 

Ziua cucanului' a venit din nou, iar pentru Meghan Markle acesta este primul Thanksgiving petrecut alături de noua ei familie. Dat fiind că aceasta este sărbătoarea favorită a Ducesei de Sussex, cu siguranță noile sale rude cu sânge albastru se vor delecta cu tradiționala rețetă de curcan umplut, gătit chiar de către Meghan…

Meghan a gătit perfect curcanul de Thanksgiving

Soția de origine americană a Prințului Harry a vorbit și în trecut despre Thanksgiving, sărbătoarea ei preferată, așadar nu e niciun dubiu că azi, la Palatul Buckingham, se vor mânca bucate tradiționale peste Ocean. Și pentru că s-a autoproclamat pasionată de mâncare, e aproape sigur că Meghan va găti de Thanksgiving nelipsitul curcan, însoțit de dressing-urile aferente, de piure de cartofi și plăcintă cu dovleac pentru noua ei familie.

Că se pricepe la bucătărie ne-a dovedit deja când a postat o fotografie din 2015… Oh, momentul ăla când am gătit acel perfect curcan de Thanksgiving! „Întrebarea este: pot să-l mai fac o dată? E ceva presiune asupra mea', a comentat Meghan. Ulterior, ea a postat pe blogul ei de lifestyle, The Tig, sfaturi pentru a obține curcanul perfect de Thanksgiving, dar și moduri ingenioase în care se pot folosi resturile.

Cine va mai gusta din bucatele Ducesei de Cambridge

Sărbătorit întotdeauna în ultima zi de joi a lunii noiembrie, Thanksgiving aduce împreună familiile și prietenii pentru a celebra lucrurile din viețile lor pentru care sunt recunoscători. Încă nu s-au confirmat zvonurile, dar este foarte posibil ca mama lui Meghan, Doria Ragland, să vină pentru a fi alături de fiica ei însărcinată, aceasta fiind singura din familie cu care actuala Ducesă de Sussex mai ține legătura. Și cum Charles, Prințul de Wales (tatăl lui Harry) ține foarte mult la nora lui, mai mult ca sigur atât el, cât și Camilla vor gusta din curcanul de Thanksgiving pregătit de Meghan. Cu siguranță, nu vor lipsi nici Ducii de Cambridge, cumnații lui Meghan… Va avea grijă Prințul Harry de asta!

200 de porții de mâncare pentru săraci și refugiați, de Thanksgiving

Și pentru că această sărbătoare este despre recunoștință, Meghan nu a uitat nici de persoanele care au cu adevărat nevoie de ajutor din partea comunității. Așadar, Ducesa de Cambridge a vizitat recent Hubb Community Kitchen, unde a mai fost într-o vizită privată și în ianuarie 2018, înainte de a se mărita cu Prințul Harry. Pe parcursul vizitei, Meghan a stat de vorbă cu voluntarele și nu a ezitat să-și suflece mânecile, pentru a da o mână de ajutor la bucătărie. Acestea au preparat împreună 200 de porții de mâncare ce urmau să le fie servite grupurilor locale, inclusiv oamenilor în vârstă, celor fără case și femeilor refugiate.

În 2015, de Thanksgiving, Meghan se lăuda pe blogul personal cu curcanul pe care îl gătise.În 2015, de Thanksgiving, Meghan se lăuda pe blogul personal cu curcanul pe care îl gătise.

Foto: Hepta, Twitter 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton