Meghan Markle și Priyanka Chopra nu mai sunt prietene? Apropiații spun că între cele două s-a rupt lanțul de iubire...

.

Despre prietenia dintre Meghan Markle și Priyanka Chopra a curs multă cerneală și poate tocmai de aceea nimeni nu se aștepta ca între cele două actrițe să se producă ruptura. Iată care ar fi motivul pentru care Priyanka nu mai vrea să aibă de-a face cu Ducesa de Sussex!

Prietenia dintre Priyanka Chopra și Meghan Markle se află pe muchie de cuțit – cel puțin așa declară pentru Page six un apropiat al celor două, care a decis să-și păstreze anonimatul. După cum se știe, cele două actrițe au fost prietene bune, iar Priyanka a fost invitată la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry, anul trecut, în luna mai. Și atunci care să fie problema? Se pare că totul a început în momentul în care Ducesa de Sussex a refuzat invitația la nunta prietenei sale Priyanka, aceasta căsătorindu-se cu Nick Jonas la finele anului trecut. „Priyanka a fost devastată”, a declarat o sursă, referindu-se la refuzul lui Meghan Markle de a participa la un eveniment atât de important din viața amicei sale.

Priyanka nu a fost la petrecerea dată pentru bebelușul lui Meghan

Acesta ar fi fost motivul pentru care Priyanka Chopra i-a plătit lui Meghan Markle cu aceeași monedă, săptămâna trecută, când a refuzat invitația de a participa la petrecerea dată în cinstea viitorului bebeluș al lui Meghan. La petrecere au participat, printre alții, Gayle King, Serena Williams și Amal Clooney, dar nu și vedeta de la Bollywood… Cu siguranță, lui Meghan nu i-a picat bine acest lucru, cu atât mai mult că ea a zburat până la New York în acest scop, deși este însărcinată în ultimul trimestru și, teoretic, nu este indicat să zboare.

Sarcina lui Meghan nu poate fi o scuză!

Varianta oficială spune că Priyanka a fost reținută în Los Angeles, unde a avut niște întâlniri în legătură cu o carte pe care o scrie, dar apropiații celor două cred că, de fapt, adevăratul motiv este faptul că Meghan i-ar fi rănit sentimentele prietenei sale atunci când nu a mers la nunta ei. Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Meghan nu s-a dus la nunta prietenei sale din cauza sarcinii, dar asta nu este o scuză care să stea în picioare, dat fiind că nu mai devreme de săptămâna trecută, Meghan, însărcinată aproape în 8 luni, a zburat la New York cu avionul pentru baby shower, iar apoi a fost în Maroc… Iar Priyanka s-a căsătorit în decembrie!

Priyanka este, probabil, mai faimoasă ca Meghan

„Prietenia lor s-a terminat dacă Meghan nu-și cere scuze. Priyanka este un imens star internațional cu o vizibilitate incredibilă în social media. Este, probabil, mai faimoasă ca Meghan. Ea crede că Meghan nu i-a acordat respectul cuvenit și că nu a respectat prietenia lor”, a mai declarat sursa. Purtătorul de cuvânt al starului bollywoodian a refuzat să comenteze, însă un apropiat al fostei Miss World a spus că „între cele două femei nu sunt probleme. Sunt prietene și tot ce vi s-a spus este inexact și neadevărat”.

Până una, alta, evidența este aceasta – deși Priyanka a fost la nunta lui Meghan, Ducesa de Sussex nu a participat la nunta prietenei sale. Două luni mai târziu, Priyanka a lipsit de la petrecerea dată pentru bebelușul lui Meghan. Ce concluzii să tragem de aici? Că a fost o simplă coincidență? timpul o va demonstra…

Foto: Hepta

Priyanka Chopra a participat la nunta prietenei sale Meghan Markle și este de așteptat ca și ducesa să-i fie alături în cea mai frumoasă zi a vieții sale.Priyanka Chopra a participat la nunta prietenei sale Meghan Markle și este de așteptat ca și ducesa să-i fie alături în cea mai frumoasă zi a vieții sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton