Mel Gibson - penitenta pentru Apocalypto

 Revista VIVA
.

Mel Gibson – penitenta pentru Apocalypto

Mel Gibson – penitenta pentru Apocalypto

Regizorul controversatei pelicule Patimile lui Hristos' incearca din rasputeri sa isi faca o imagine de baiat bun, dupa ce s-a lansat intr-o tirada antisemita la betie in aceasta vara.

Mel Gibson beneficiaza de ajutorul celebrei Diane Saywer, careia i-a acordat un interviu, programat sa apara in cadrul emisiunii Good Morning America.

Cat e ajutor si cat e obligatie, nu se stie, daca tinem cont ca reteaua ABC pentru care lucreaza Sawyer apartine companiei Walt Disney, careia-i revine sarcina dificila de a promova cea mai recenta productie a lui Gibson, Apocalypto'.

La una din proiectiile acestui film despre disparitia civilatiei maiase, regizorul a purtat o masca si o peruca, iar in cadrul altui eveniment a parut extrem de umil si de retras.

Se pare ca Gibson incearca sa draga busuiocul dupa ce-a fost obligat sa mearga la dezalcolizare in August si dupa ce si-a cerut scuze telefonic de la 12 figuri evreiesti de la Hollywood pentru declaratiile sale antisemite.

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton