Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme! Actrița a ținut o dietă foarte cunoscută

 Oana Pantazi
.

Apariția Melissei pe ecrane este întotdeauna sinonimă cu hohotele de râs. Mai mult decât rubicondă, cu o mutriță de copil pus pe șotii, simpatica actriță, care de altfel, are un umor fabulos, te binedispune într-o clipită. Iată însă că, în ultimul timp, Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme, devenind aproape de nerecunoscut. Asta nu-i va știrbi, cu siguranță, nici din farmec și nici din haz…

Melyssa McCarthy, în 2011.

Melissa McCarthy, în 2011.

În topul celebrităților care au slăbit cel mai mult, Melissa McCarthy ar ocupa mai mult ca sigur un loc fruntaș, actrița reușind să slăbească nici mai mult nici mai puțin decât 34 de kilograme, iar asta a făcut-o greu de recunoscut, cel puțin în opinia fanilor care au vizionat cel trailerul filmului Life Of The Party, în care joacă actrița. Odată cu felicitările, Melissa a fost asaltată de fani și pentru a deconspira modul prin care a reușit o asemenea performanță într-un timp atât de scurt. Înainte de a începe filmările, simpatica actriță s-a apucat de dieta ketogenică, o dietă extrem de populară și la noi, iar rezultatul i-a fost cu siguranță de folos, cu atât mai mult cu cât Melissa are filmat o scenă destul de hot, în pat, alături de un tânăr student de 22 de ani, interpretat de Luke Benward.

Melyssa McCarthy a slăbit 34 de kilograme, iar diferența este vizibilă.

Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme, iar diferența este vizibilă.

Melissa McCarthy a slăbit cu dieta ketogenică

Care este secretul acestei slăbiri rapide? Dieta ketogenică implică consumul mai multor grăsimi sănătoase și evitarea carbohidraților. Pentru a obține cetoza, cei care țin dietă își reduc carbohidrații la doar 5 până la 10 procente din cantitatea zilnică de calorii. Apoi, cresc aportul de grăsimi și mențin nivelul moderat al proteinelor. Deși Melissa a început, de fapt, dieta încă din anul 2015, noul ei look a devenit viral abia acum datorită promovării viitorului său film, care va apărea anul acesta. Actrița a așteptat întâi să slăbească primele 22 de kilograme înainte de a vorbi cu presa despre dieta pe care a ținut-o. Melissa este foarte mândră de transformarea sa, însă, ca mamă a două fetițe mici, Vivian și Georgette Falcone, dorește să îndemne femeile să-și iubească trupurile.

Iată ce spune actrița: „Mesajul meu e ca, atât timp cât ești sănătos, să te bucuri și să-ți accepți trupul pe care-l ai așa cum este. Este o epidemie în țara noastră de fete și femei care nu se simt bine în pielea lor, și pentru ce? Doar 5% dintre oameni seamănă între ei'. Pe de altă parte, e adevărat că Melissa, pentru a slăbi, a făcut cursuri de fitness și de arte marțiale (pentru spumoasa comedie Spioana), însă felul în care arată nu a împiedicat-o niciodată să ajungă pe culmile succesului, chiar și cu câteva zeci de kilograme în plus!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton