Mellina a fost operată de apendicită: „Am avut dureri în tot abdomenul. Încă nu pot să mănânc”

 Miniosu Alexandra
.

Mellina a fost operată de apendicită. Fosta concurentă de la Survivor a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a simțit dureri uriașe în tot abdomenul. Îndrăgita cântăreață e în continuare internată în spital, pentru a se recupera. Vedeta a făcut primele declarații după intervenție și a dezvăluit cum se simte acum. Momentan, șatena nu poate mânca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mellina a fost operată de apendicită. Cântăreața a ajuns pe patul de spital, după ce s-a confruntat cu unele dureri mari la nivelul abdomenului. Crezând că e vorba despre o criză de bilă, la fel ca în trecut, vedeta a ajuns la urgențe. Acolo, însă, medicii au informat-o, după mai multe investigații, că trebuie operată de urgență, de apendicită.

mellina-1mellina-1

Cântăreața a fost operată de apendicită seara trecută, pe 13 octombrie. Aflată în continuare în spital, Mellina a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, la doar câteva ore după ce s-a trezit din anestezie. Potrivit spuselor ei, aceasta ajunsese la spital cu două zile în urmă, atunci când s-a prezentat la urgențe cu dureri mari de abdomen.

Citește și: Mellina de la Survivor s-a despărțit de iubit:”Sunt liberă ca pasărea cerului”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor:„M-am umflat foarte mult…'

Citește și: Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, la 45 de ani:”Mi-ar plăcea încă o fetiță”

Citește și: Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate:”Așa arată un om care…”

Mellina a fost operată de apendicită

Din fericire, Mellina se recuperează acum și se simte bine, deși e ușor slăbită după anestezie. Momentan, fosta concurentă de la Survivor nu poate să mănânce.

„Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc. Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi în continuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar.

Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat. Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație. Acum sunt la recuperare', a spus Mellina pentru Spynews.ro.

Cum se simte acum

Pe lângă durerile din zona abdominală, Mellina a avut și stări de vomă, înainte de operație. Cântăreața va mai sta cel puțin o zi internată în spital.

„Până mâine sigur stau în spital pentru supraveghere, mai am sondă din aia de scoate chestii, până mâine sigur stau. Înainte de operație am avut și stări de vomă, acum am doar dureri în zona în care sunt operată. Am vomitat de vreo patru ori înainte', a adăugat ea.

Solista a mărturisit că nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi vorba despre apendicită. Inițial, Mellina credea că are o criză de bilă, la fel cum i s-a mai întâmplat și în trecut. Și-a ridicat semne de întrebare când și-a dat seama că durerea diferă.

„Prima oară am crezut sigur că am o criză de bilă, că am mai tot avut, iar asta am crezut că e. Poate a fost și o mică criză de bilă și amestecată cu apendicita, la un moment dat am simțit eu o durere puțin diferită care m-a îngenuncheat', a explicat vedeta.

„Rămăsesem cu ideea de când eram mică și eu foarte urâte spitalele'

În ceea ce privește condițiile din spital, Mellina se declară foarte mulțumită și bucuroasă că e curat.

„E foarte ok aici la spital, e totul așa curat. Eu rămăsesem cu ideea de când eram mică și eu foarte urâte spitalele, dar acesta e foarte curat, nou și frumos', a conchis fosta concurentă Survivor.

Cum arată vedeta după intervenție

Totodată, pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei, Mellina a postat și două fotografii de pe patul de spital. În imaginile postate, cântăreața își salută admiratorii și are un zâmbet discret pe buze.

„Apendicită… mi-a parut bine', a scris Mellina pe Instagram, după operație.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton