Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: de la creveți până la sarmale și mușchi de vită

 Ifrim Georgiana
.

Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu. Pe 24 iunie, Cristina Spătar și afaceristul Vicențiu Mocanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Buna Vestire din centrul Râmnicului, în timp ce petrecerea de nuntă s-a desfășurat la un restaurant de lux din Vâlcea, orașul natal al milionarului. Iată ce preparate au degustat invitații la nunta celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu. Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu a început în urmă cu doi ani, iar logodna celor doi a avut loc în iarna anului trecut. După cererea în căsătorie, mai exact la câteva zile distanță, cei doi s-au căsătorit civil, însă evenimentul s-a desfășurat în mare discreție. Sâmbătă, pe 24 iunie, cei doi soți au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă, pe lista de invitați aflându-se aproximativ 500 de persoane.

cri2cri2

La cununia religioasă, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au avut două perechi de nași,  pe artistil de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii' din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela.

Citește și: Andra, moment emoționant la nunta Cristinei Spătar. Mireasa a izbucnit în lacrimi: „Te iubesc…”

Citește și: Totul despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

Citește și: Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: „Sunt cea mai fericită femeie din lume” / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

Citește și: Ce mesaje i-a trimis Oana Roman surorii sale, Catinca, după ce a fost acuzată că nu plătește, de fapt, cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „Nu i-a mers cu mine'

Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu

Nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu a avut loc la un restaurant de lux din Vâlcea, acolo unde nuntașii au petrecut până la primele ore ale dimineții. Invitați de seamă au luat parte la fericitul eveniment, în timp ce atmosfera a fost întreținută de Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi sau Mariana Ionescu Căpitănescu.

Când vine vorba despre meniul de nuntă, cei doi soți au optat pentru o îmbinare de preparate tradiționale și sofisticate: creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartina cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, sărmăluțe servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute, mușchi de vită cu sos brun și crevete black tiger, piure de cartofi cu trufe&mix salată și desert cake și tort. Tortul a fost unul cu adevărat spectaculos, cântărind 150 de kilograme, și a avut șapte etaje.

Dintre toate, preparatul favorit al invitaților a fost cel din pește. Așa cum ați citit mai sus, mesenii au primit pe farfurie file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, preparat ce i-a cucerit instant.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu pleacă în luna de miere

Pentru a-și celebra iubirea, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu pleacă în Maldive, alătauri de nașii de nuntă. Ulterior, cei doi soți vor mai bifa câteva destinații împreună, după cum a susținut soțul cântăreței. Pe 17 iunie, artista și-a sărbătorit aniversarea de 51 de ani și a plecat în Bulgaria cu întreaga familie.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!', a declarat artista, potrivit click.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton