Ce meniu pregătește Nadia Comăneci pentru Paște: "În Statele Unite nu se mănâncă miel"

.

Nadia Comăneci petrecere Paștele în Statele Unite și spune că tradițiile sunt diferite acolo față de cele din România. Spre exemplu, în America nu se consumă miel de Paște și a dezvăluit care este meniul pregătit de ea pentru această zi specială.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Nadia Comăneci petrece Paștele în Oklahoma, Statele Unite, acolo unde este stabilită de ani buni, alături de soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul. Nadia Comăneci a dezvăluit cum sărbătorește Paștele și ce meniu se va afla pe masa lor în aceste zile.

Ce meniu de Paște pune pe masă Nadia Comăneci

Nadia Comăneci petrece toate sărbătorile alături de cei dragi, indiferent că acestea o găsesc în România sau în Statele Unite, acolo unde locuiește de ani buni.


Nadia Comăneci a dezvăluit că, la masa de Paște pe care o face în SUA, fiecare contribuie cu câte ceva. Marea gimnastă spune că în America nu se obișnuiește să se consume carne de miel și tradiționalul drob de Paște l-a mâncat de fiecare dată când a venit de Paște, acasă, în România.

‘Când Paștele nu mă prinde în România mă pliez să facem masă de Paște atunci când se sărbătorește în Statele Unite. Mâncarea tradițională se combină. Fiecare contribuie cu ceva.


Eu aduc friptură de miel și ouăle vopsite. În general, în Statele Unite nu se mănâncă miel. Eu am mâncat drob ocazional, în țară, atunci când s-a potrivit să călătoresc în perioada Paștelui’, a declarat Nadia Comăneci pentru FANATIK.

În copilărie, Zeița de la Montreal’ trăia atmosfera sărbătorilor pascale în familie, atunci când nu se afla la o competiție sportivă.

‘În copilărie Paștele îl sărbătoream tradițional, în familie, dacă se întâmpla să nu fiu undeva la o competiție’, mai spune Nadia Comăneci.


Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose explică decăderea lui Fulgy de la Clejani:Era olimpic, talentat și cuminte. Cred că…

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu/ EXCLUSIV

Nadia Comăneci gătește românește în SUA

Recent, Nadia Comăneci i-a acordat un interviu fiicei lui Mircea Geoană pentru site-ul ei de wellnes, în care a povestit despre viața ei din America, dar și despre secretul energiei debordante pe care o are la 60 de ani.


„Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță. Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți. În copilărie, mama făcea sarmale din carne de porc și vită, acum eu le fac din carne de curcan. Am adaptat rețeta pentru că este mai sănătos’, a povestit Nadia Comăneci.


Cum își amintește Nadia Comăneci Paștele din copilărie

„Paștele este un moment foarte important in viata mea si al familiei mele. De mica, am privit Invierea Domnului ca pe un moment special si, in Romania fiind, am simtit acest eveniment in mod deosebit', declara Nadia Comăneci acum ceva vreme pentru eva.ro.


In ceea ce priveste copilaria, imi amintesc cu placere de momentele in care ciocneam oua fie cu familia, fie alaturi de fetele de la lot. De asemenea, imi amintesc de momentele in care savuram mancarea traditionala, pasca fiind printre preferatele mele. Noptile de Inviere, cand mergeam la biserica, sunt, de asemenea, momente de care imi aduc aminte cu mare placere, clipe pe care niciodata nu le voi uita', a mai povestit Nadia Comăneci.