Meryl Streep a primit trofeul "Ursul de Aur" pentru intreaga cariera

 Revista VIVA
.

Actrita americana Meryl Streep a primit trofeul Ursul de Aur pentru intreaga cariera, marti seara, la Festivalul International de Film de la Berlin.

„In fiecare an, lumea se axeaza pe un numar de premii, pentru ca aÅŸa functioneaza maÅŸinaria cinematografiei ÅŸi publicitatii, dar sunt atatia altii care merita atentie ÅŸi este meseria voastra sa vorbiti despre asta”, le-a mai spus Meryl Streep jurnaliÅŸtilor, in timpul conferintei de presa.
Aceasta nu este prima oara cand actrita de 62 de ani isi adjudeca un Urs de Aur: ea a mai fost premiata la Festivalul de Film de la Berlin, in 2003, alaturi de Julianne Moore ÅŸi Nicole Kidman, pentru rolul din drama „Orele/ The Hours” de Stephen Daldry.

Pentru Meryl Streep perioada fasta va continua cu siguranta, deoarece detine recordul de nominalizari la premiile Oscar – 17! Actrita are deja in palmares doua statuete ale Academiei Americane castigate in 1979, pentru rolul din „Kramer contra Kramer”, ÅŸi in 1982, pentru interpretarea din „Alegerea Sophiei”.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton