Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: ”Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit. Anamaria Prodan ține primele pagini ale ziarelor încă de când s-a aflat că și-a refăcut viața amorosă după divorțul de Laurențiu Regehecampf. Impresara trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul Flavius Nedelea și nu s-a sfiit să facă public acest detaliu important. Printre declarațiile de iubire pentru actualul partener de viață, aceasta nu a uitat să-i transmită și un mesaj fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul destul de tumultuos și scandalos, care a atras atenția tuturor. Și-au aruncat numeroase jignir și vorbe grele și au trecut inclusiv la violență fizică, însă totul este acum de domeniul trecutului. Laurențiu Reghecampf se bucură de noua familie pe care și-a întemeiat-o alături de Corina Caciuc, iar Anamaria Prodan radiază de fericire în brațele milionarului Falvius Nedelea.

anamaria-prodan-iubit-flavius-nedeleaanamaria-prodan-iubit-flavius-nedelea

După numeroase scandaluri și certuri, în sfârșit Anamaria Prodan și-a găsit liniștea și fericirea pe care a căutat-o și așteptat-o mult timp. Frumoasa impresară radiază de fericire și simtea iubirea prin toți porii, astfel că în prezent a trecut peste episoadele crunte din fostul mariaj și se simte mai bine ca niciodată. Drept urmare, nu a putut să nu-i lase un mesaj fostului ei soț, după afișarea cu noul iubit, Flavius Nedelea.

Citește și: Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul iubit: „Acest bărbat dictează tot ce se întâmplă…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. E cu 8 ani mai tânăr decât impresara

Citește și: Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit'

Citește și: Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă”. A obținut ordin de restricție împotriva lui

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit

Anamaria Prodan nu a vrut să lase loc de speculații și interpretări, astfel că imediat după ce s-a aflat că are o relație cu Flavius Nedelea, a ieșit în față pentru a confirma povestea de dragoste pe care o trăiesc împreună. Mai mult decât atât, sexy impresara a făcuto serie de declarații despre cum decurg lucrurile între ei, ce fel de bărbat este partenerul ei de viață și multe alte detalii de acest gen, însă nu s-a putut abține să nu-i transmită un mesaj și lui Laurențiu Regehecampf, fostul ei soț, de care s-a despărțit cu mare scandal. Mai concret, Anamaria Prodan a dat de înțeles că și-ar dori să se împace cu celebrul antrenor și să aibă o relație de amiciție, de dragul copilului pe care-l au împreună.

Da, am să mulțumesc și primului meu soț (n.r. – Tiberiu Dumitrescu) și celui de-al doilea soț (n.r. – Laurențiu Reghecampf), am să le mulțumesc pentru faptul că mi-au oferit cele mai de preț daruri: copiii mei. Și repet, îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni să ne spunem: 'Hello! Ce faci? Cum îți merge?„. Dumnezeu e mare și le aranjează cum știe el mai bine', a zis Anamaria Prodan în emisiunea Wownews, conform wowbiz.ro.

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa noului iubit, Flavius Nedelea

Anamaria Prodan nu s-a abținut de la declarații despre relația ei cu Flavius Nedelea. Deși ambii au precizat că vor să își trăiască povestea de iubire departe de lumea mondenă, impresara nu a putut să nu facă o serie de declarații despre cum decurg lucrurile între ei. Ba mai mult decât atât, a explicat inclusiv cum milionarul a făcut-o să fie un om mai bun și să vadă mereu partea plină a paharului.

„M-a învățat foarte multe lucruri. Sunt un om împlinit, astăzi pot să spun. Un om împlinit, fericit. Nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care credeam că nu se mai termină. După cea mai rea furtună vine cel mai frumos soare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Viața noastră se desfășoară pe timpul zilei. Noi noaptea trăim alături de copii foarte frumos, fără circuri. Nu ne interesează altceva, decât să trăim foarte frumos, departe de lumea mondenă.

Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată.

Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: 'Îl știu pe bărbată-tu„. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: „Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată„. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu, și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața', a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea se susțin inclusiv în domeniul afacerilor

Ei bine, nu doar că-l laudă despre cum este el ca și bărbat și fiindcă se mulează perfect pe gusturile ei, ci impresara are vorbe bune la adresa lui Flavius Nedelea și când vine vorba despre domeniul afacerilor. Cei doi lucrează împreună și se susține reciproc în tot ceea ce fac pe plan profesional, formând un duo perfect din multe puncte de vedere.

„Lucrăm împreună să menținem locul ăsta frumos (n.red. – restaurantul pe care iubitul ei îl deține în Capitală), cu un anumit tip de lume. E un loc frecventat de o lume frumoasă. Altfel de lume decât ceea ce vedem în toate restaurantele din București. Flavius este un om care nu și-a dorit publicitate și nu își dorește, este un bărbat care muncește 25 de ore din 24, nu plătește paparazzi, nu dă bani la ziare, dacă ar putea ca nimeni să nu-l cunoască ar fi ideal', a mai adăugat vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton