Mesajul transmis de Anamaria și Tudor Ionescu, după ce au pierdut finala Power Couple: „Am plecat în acest proiect fără așteptări prea mari. Nu ne-a dezbinat”

 Ifrim Georgiana
.

Tudor și Anamaria Ionescu s-au numărat printre finaliștii emisiunii „Power Couple', de la Antena 1. Pe rețelele de socializare, cei doi soți au făcut câteva declarații despre experiența trăită în timpul competiției, pe parcusul celor șase săptămâni. Soția artistului spune că proiectul i-a scos din zona de confort și i-a trecut printr-un carusel de emoții intense.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Trei echipe au luptat în finala Power Couple. Anamaria și Tudor Ionescu au fost primii care au cedat în timpul probei extrem de dificile. Ultimele două cupluri care au rezistat au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea pe de o parte, dar și Oana Matache și Radu Siffredi, pe de altă parte. În final, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au ieșit marii câștigători ai primului sezon.

tu9tu9

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple. Ce premiu au obținut cei doi soți

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea de la Power Couple. Vila de lux oferă o priveliște panoramică asupra Brașovului

Citește și: Florin Salam a fost reţinut 24 de ore în dosarul de înşelăciune, prejudiciul fiind de 18.000 de euro. Poliția a făcut mai multe percheziții

Citește și: Regizorul Silviu Radu lansează o carte și un film despre viața Mariei Tănase: „O figură colosală în istoria muzicii românești'. Cine este actrița care o va interpreta pe artistă / EXCLUSIV

Mesajul transmis de Anamaria și Tudor Ionescu, după ce au pierdut finala Power Couple

Pe pagina de Instagram, Tudor Ionescu a scris un mesaj lung referitor la experiența „Power Couple'. Artistul spune că a avut ocazia să-și redescopere soția, pe Anamaria, deși formează un cuplu de 19 ani. În cele șase săptămâni petrecute în Malta, soții Ionescu și-au dat seama că formează o echipă puternică, dar și că au nevoie, din când în când, să petreacă timp în doi.   

„Dacă știam cum va fi, probabil că acceptam fără să stau pe gânduri, fără să îi mai dau Anei bătăi de cap în a mă convinge. Power Couple este cea mai tare experiență din ultima vreme și cred că este cea mai tare provocare pe care am trecut-o Ana și cu mine, dupa 19 ani de relație. Totul a fost emoție, de la cap la coadă.. așa cum sunt convins că trebuie să fie la orice producție bună, fie muzică sau tv. Oamenii reacționează la emoție cu emoție, iar noi am trecut prin toate stările posibile într-o viață, comprimate în 6 săptămâni. Am descoperit că trebuie să ne alocăm și timp pentru noi, că trebuie să îmi iau carnetul, că trebuie să mergem la sală (și facem asta deja), că Ana e TANC și mă pot baza pe ea, când eu nu pot, dar asta știam deja, și că facem o echipă care luptă împreună până la capăt. Mulțumesc întregii echipe, sunt formidabili, niște profesioniști desăvârșiți, îndrăgostiți de ceea ce fac', a scris artistul pe rețelele de socializare.

Anamaria Ionescu: „Am învățat că ne completăm perfect'

Pe de altă parte, Anamaria Ionescu spune că echipa lor și-a îndeplinit obiectul în emisiune, acela de ieși din zona de confort. Deși au fost protagoniștii unor momente tensionate, cei doi soți au ajuns la concluzia că sunt compatibili și că se completează perfect unul pe celălalt.

„Am plecat in acest proiect fara sa avem asteptari prea mari, a fost primul nostru proiect de reality. Ne doream doar sa iesim din zona noastra de confort. Si am iesit, inca din primul moment cand am pasit in casa Power Couple. Am inceput prin a dormi intr-o masina si am terminat in finala, cu o proba care ne-a provocat toate resursele pe care le mai aveam, am dat tot pana la ultima picatura.

Power Couple a fost cel mai mare si mai profund carusel de emotii prin care am trecut vreodata. Aproape zilnic treceam de la agonie la extaz si asta nu ne-a dezbinat, ba dimpotriva, am devenit si mai puternici. Am invatat ca in echipa ne descurcam cel mai bine, ca ne completam perfect unul pe celalalt, ca reusim sa ne motivam.

Pe scurt, am simtit ca am trecut printr-o viata de om comprimata, cu suisuri si coborasuri, cu dezamagiri si impliniri, cu bucurie dar si cu suparare. Suntem recunoscatori pentru toata experienta. Pentru noi, inainte de show tv, Power Couple a fost despre cuplul nostru, despre oameni, despre viata, asa cum este ea', a scris soția lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton