Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf: ”Îmi asum totul, nu mă ascund. Lupt ca un războinic pentru...”

 Calin Maria Bianca
.

Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf. Toată lumea știe faptul că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au declarat în urmă cu câteva săptămâni că au decis să divorțeze, după mai multe certuri și neînțelegeri. Ei bine, deși și-au adus acuzații grave în fața tuturor, se pare că acum s-au iertat și și-au mai dat o șansă. Iată ce postare a făcut vedeta după ce s-a aflat că ea și soțul ei nu mai divorțează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat, iar confirmarea a fost făcută chiar de către Alex Ashraf, în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Totuși, pozele în doi de pe conturile lor de socializare lipsesc în continuare, deși se urmăresc și susțin că și-au mai dat o șanșă. Ba mai mult, vedeta și-a impresionat marea comunitate de fani cu un mesaj neașteptat.

zavo-9zavo-9

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Reacția vedetei după ce soțul ei s-a întors acasă și ce spune acesta: „De mai mult de o lună vorbeam. Am avut o discuție, am renunțat la divorț'

Citește și: Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: 'Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin…'

Citește și: Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, la doi ani de la moartea acestuia: „A avut loc pomana de doi ani și…”

Citește și: Ionuț Rusu și-a adus aminte de Viviana Sposub la America Express 2023: „Nici aici nu scap…”. George Tănase a izbucnit în râs

Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf

Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să mai fie vorba de o împăcare între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, mai ales după numeroasele acuzații pe care și le-au făcut public. Se pare însă că dragostea este mai puternică decât orice, așa cum a spus și bruneta în postarea ei făcută chiar după împăcarea cu soțul ei. Aceasta a dezvăluit că își asumă tot ceea ce a făcut, fără a da prea multe explicații, precizând însă că o să fie mereu loială inimii sale și o să facă ceea ce simte.

Îmi asum totul. Nu dau explicații curioșilor, nu mă ascund, îl am pe Dumnezeu lângă mine, deci sunt puternică. Îmi iubesc jumătatea. Spun mereu adevărul. Tot ce am trăit m-a făcut omul care sunt azi, ce urmează să trăiesc mă face omul de mâine. Lupt ca un războinic, pentru tot ce e al meu dau socoteală doar lui Dumnezeu și familiei mele. Informez, nu dorm pe mine, merg mereu înainte. Niciodată înapoi. Rămân mereu loială inimii și sufletului meu', a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram, după împăcarea cu Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

Spre surprinderea tuturor, atât Oana Zăvoranu, cât și Alex Ashraf, au decis să lase unul de la altul, să își ierte greșelile și să încerce să fie din nou o familie, așa cum au fost ani de zile. Alex Ashraf nu a mai vrut să lase loc de interpretări privind divorțul și a explicat că nu mai există un astfel de proces fiindcă au renunțat și și-au mai dat o șansă la iubire.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas.’, a declarat Alex Ashraf la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf

În urmă cu o lună, când vedeta a ieșit în față și a confirmat că divorțează de Alex Ashraf, nu s-a oprit doar la aceste declarații, ci din contră, i-a adus o serie de acuzații. Printre acestea, a susținut inclusiv că a înșelat-o, dar și că i-a cheltuit peste 100.000 de euro cu amanta lui. Pe atunci, Alex Ashraf susținea că nu este adevărat și o să demonstreze totul în Instanță, însă se pare că între timp Oana Zăvoranu l-a iertat și s-au împăcat. Și-au mai dat o șansă, astfel că soțul brunetei a recunoscut că a greșit foarte mult față de ea și regretă lucrurile făcute.

Nu confirm că am cheltuit din averea Oanei Zăvoranu, din banii familiei, da, confirm, că am făcut o grămadă de chestii, care e problema. Regret, îmi pare rău. Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana.’, a mai precizat soțul Oanei Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton