Ce mesaj i-a transmis Carmen Grebenișan lui Alex Militaru, soțul ei, direct din Tunisia, după anunțul divorțului: ”Hei, Alex! Felicitări...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce mesaj i-a transmis Carmen Grebenișan lui Alex Militaru, soțul ei, direct din Tunisia, după anunțul divorțului. Fanii cuplului Carmen Grebenișan – Alex Militaru sunt bulversați de ceea ce se întâmplă între cei doi soți, asta fiindcă ea a anunțat divorțul, el l-a negat, iar de atunci lucrurile sunt foarte incerte. Totuși, deși nu a mai spus nimic despre acest aspect, influencerița a postat recent un mesaj care lasă loc de interpretări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Carmen Grebenișan se află în Tunisia alături de Alina Ceușan, prietena ei foarte bună și totodată cea care i-a fost nașă la cununia civilă cu Alex Militaru, care a avut loc în urmă cu aproape trei ani. După vizita de duminică alături de soțul ei acasă la fini, cele două au plecat într-o vacanță ca între fete.

carmen-grebenisan-alex-militaru-divort-1-3carmen-grebenisan-alex-militaru-divort-1-3

Citește și: Nașa Alina Ceușan și soțul ei au mers acasă la Carmen Grebenișan și Alex Militaru pentru a-i împăca, după anunțul divorțului / După vizită, cele două prietene și-au făcut bagajele și au plecat în Tunisia

Citește și: Ce face Carmen Grebenișan în Tunisia alături de nașa Alina Ceușan, după anunțul divorțului de Alex Militaru: 'O zi plină, o zi de vis' / Ce face soțul ei, în acest timp

Citește și: Colegii Andreei, studenta la Medicină ucisă în Timișoara, au făcut un monument funerar în memoria tinerei. Imagini cu altarul din curtea facultății

Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: 'În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…' / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Ce mesaj i-a transmis Carmen Grebenișan lui Alex Militaru, soțul ei, direct din Tunisia, după anunțul divorțului

Fanii nu mai știu nimic despre mariajul lor și ce decizie au luat într-un final. Știm cu toții că ea a postat un mesaj lung în care anunță că divorțează de Alex Militaru, fiind o decizie de comun acord, care a fost luată în urmă cu mai multe săptămâni, asigurându-și fanii că nu este o decizie impulsivă. El însă, a negat totul la două zile distanță, după vizita nașilor la ei, explicând că a fost vorba doar de o separare, dar și că nu vor divorța.

Totuși, postarea recentă făcută de Carmen Grebenișan îi bagă la bănuieli pe fani. Influencerița a redistribuit un clip video postat de soțul ei, în care el își prezenta o campanie, și l-a felicitat pentru acest pas. Totuși, mesajul a fost unul destul de simplu, care dă de înțeles că nu au vorbit în privat înainte, tocmai fiindcă l-a și salutat prin intermediul mesajului.

„Heey, Alex! Felicitări pentru prima ta campanie. La cât mai multe.„ este mesajul postat de Carmen Grebenișan pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea Story.

Alex Militaru nu a redistribuit mesajul soției sale

Au în continuare pozele cu ei pe rețelele de socializare, se urmăresc în mediul online, însă după mesajul postat de Carmen Grebenișan, Alex Militaru nu a dat repost pe pagina lui personală de Instagram. Ba mai mult decât atât, a repostat alte persoane care l-au menționat, însă nu și pe soția sa, semn că nu a vrut să-i mulțumească public, ci în privat.

E clar! Încurcate mai sunt căile iubirii! Totuși, fanii lor așteaptă cu nerăbdare o clarificare privind această situație confuză, în care ea spune că divorțează, iar el neagă.

Carmen Grebenișan: „O să-l susțin pe Alex Militaru cât de mult pot eu'

În mesajul în care a anunțat despărțirea și divorțul de Alex Militaru, postat sâmbătă, 23 martie 2024, Carmen Grebenișan și-a anunțat fanii că relația ei cu Alex Militaru o să fie de acum înainte una bazată pe respect și prietenie, fiind doi oameni maturi. Mai mult, a spus și că o să-l susțină în orice moment al vieții, ori de câte ori are ocazia, semn că se ține de cuvânt după postarea pe care a făcut-o recent, din Tunisia.

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut’ a mai spus Grebenișan, în mesajul în care a anunțat divorțul de Alex Militaru.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton