Mesajele emoționante ale colegilor din „Beverly Hills, 90210” după moartea lui Shannen Doherty. Gabrielle Carteris: „Atât de tânără, atât de trist. Luke te așteaptă să te iubească”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 13 iulie, Shannen Doherty, actrița care îi dădea viață personajului Brenda Walsh în „Beverly Hills 90210', a încetat din viață. Colegii din celebrul serial nu au uitat-o și au transmis mesaje de comemorare după tragicul deznodământ. Brian Austin Green, Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris, Jason Pristley și Carol Potter i-au mulțumit pentru impactul profund pe care l-a avut asupra lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La sfârșitul săptămânii trecute, Shannen Doherty, cunoscută și iubită de generații de tineri pentru rolul din „Beverly Hills 90210′, s-a stins din viață. În ultimul deceniu, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente agresive, incluzând chimioterapia și radioterapia, ca urmare a diagnosticului de cancer. Deznodământul a fost, din păcate, unul tragic, căci a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

shen4shen4

Citește și: Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama'

Citește și: Medicul lui Shannen Doherty a făcut declarații sfâșietoare, după moartea actriței: „Nu era pregătită să plece. Iubea viața. Camera era plină de prieteni care…”

Citește și: 'Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…' Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

Citește și: Crima din Brăila, detalii șocante. Cauza morții medicului stomatolog Marina Gavril, găsită într-o baltă de sânge în propriul cabinet

Mesajele emoționante ale colegilor din „Beverly Hills, 90210' după moartea lui Shannen Doherty

Moartea lui Shannen Doherty a stârnit un val de reacții emoționante din partea celor care au iubit-o și a colegilor din serialul „Beverly Hills, 90210'. Aceștia din urmă au rememorat momente de pe platourile de filmare, evidențiind talentul excepțional al actriței.

Jennie Garth, actrița care a jucat rolul lui Kelly Taylor în serialul de succes, a postat imagini din arhivă cu Doherty, alături de un mesaj cu încărcătură emoțională.

„Încă procesez durerea enormă pricinuită de pierderea prietenei mele vechi, Shannen, femeia pe care am descris-o adesea ca fiind unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Legătura noastră era reală și sinceră. Am fost atât de des una în competiție cu cealaltă, dar asta nu a reflectat relația noastră adevărată, construită pe respect reciproc și admirație. Era curajoasă, pasională, foarte iubitoare și generoasă. Îmi va fi foarte dor de ea și o voi onora mereu profund în inima și amintirile mele. Inima mea este zdrobită pentru familia ei, pentru Bowie (câinele lui Shannen-n.r.) și pentru toți oamenii care au iubit-o', a fost mesajul public al lui Jennie.

„Luke te așteaptă să te iubească'

Doherty nu a fost uitată nici de Tori Spelling, interpreta Donnei Martin din „BH, 90210'.

„Încă nu am cuvinte… dar NOI știam și asta e tot ce contează', sunt cuvintele care însoțesc o fotografie cu ea și fosta colegă din „Beverly Hills, 90210'.

Gabrielle Carteris, care a jucat rolul Andrea Zuckerman, a transmis: „Atât de tânără, atât de trist. Odihnește-te în pace, Shannen! Știu că Luke este acolo și te așteaptă cu brațele deschise pentru a te iubi'. Actrița l-a urmat în neființă pe Luke Perry, partenerul ei din serial, care s-a stins cu 5 ani în urmă și alături de care a format cel mai iconic cuplu de pe micul ecran.

„A fost o forță a naturii'

Jason Priestley, care l-a interpretat pe fratele ei geamăn, Brandon Walsh, a reacționat după vestea tragică: „Șocat și întristat să aflu de moartea prietenei mele, Shannen. A fost o forță a naturii și îmi va fi dor de ea. Transmit iubire și lumină familiei ei, în aceste momente negre'.

Brian Austin Green a transmis, la rândul său, un mesaj comemorativ în mediul online: „Shan. Sora mea… M-ai iubit în ciuda a tot. Ai fost o parte important a înțelegerii mele despre iubire. Îți voi duce dorul mai mult decât știu să procesez acum. Îți mulțumesc pentru darul de a fi tu'.

Pentru Carl Potter, mama lui Shannen în serial, vestea decesului a fost cumplită: „Șocată și întristată de vestea morții lui Shannen Doherty. Ce călătorie a avut! A plecat prea devreme. Pe tot acest drum a rămas fidelă propriei persoane și ne-a dat un exemplu de curaj și perseverență în felul în care și-a înfruntat propria moarte. Fie ca ea să se odihnească în pace'.

Shannen Doherty s-a reunit cu foștii colegi anul trecut

Decesul actriței a fost confirmat, pe 13 iulie, de Leslie Sloane, într-o declarație exclusivă pentru People. Ultima reuniune a lui Doherty cu colegii din „Beverly Hills, 90210' a avut loc anul trecut, în cadrul evenimentului 90s Con, din Tampa, Florida. Acolo s-a întâlnit cu Tori Spelling, Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green și Gabrielle Carteris.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, ea a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace’, a fost mesajul transmis de publicistul lui Doherty.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton