Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor, în ziua înmormântării: „Ai luptat atât de mult. Eu și rodul iubirii noastre îți spunem...”

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, urmează să fie condusă pe ultimul drum. Îndoliat și devastat de durere, soțul tinerei a transmis un mesaj în mediul online, cu doar câteva ore înainte de funeralii. Rândurile pline de suferință sunt însoțite și de o fotografie care îl surprinde la căpătâiul celei pe care a iubit-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar s-a stins din viață mult prea devreme, la 35 de ani, și a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un soț îndurerat. Tânăra a încetat din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. Aceasta a suferit două intervenții pe creier, fiind diagnosticată cu o tumoare, însă a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

moll10101moll10101

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor. Ce a postat Patrick pe rețelele de socializare: „Cui să-i spun durerile mele?”

Citește și: Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul sfâșietor făcut de soțul make-up artistei în fața tuturor la capelă: „Ultima cafea…”

Citește și: Cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay și ce părere are Chris Martin despre el: „Poate nu înțelegeți…'

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor. Ce a postat Patrick pe rețelele de socializare: „Cui să-i spun durerile mele?”

Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor, în ziua înmormântării

Cu doar câteva ore înainte de funeralii, soțul Ancăi Molnar a postat un mesaj sfâșietor, sub forma unui omagiu pentru cea care i-a fost alături și l-a făcut tată. Devastat de suferință, Claudiu Molnar i-a promis soție că îi va păstra amintirea vie și o va comemora prin iubirea pe care i-o poartă. Rândurile dureroase sunt însoțite și de o fotografie care îl surprinde la căpătâiul soției, lângă fiul lor, Patrick.

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni, dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…', este mesajul scris de Claudiu Molnar, pe Facebook.

Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum

Claudiu Molnar este cel care a anunțat trecerea în neființă a soției sale, pe 11 iunie. Tânăra va fi condusă astăzi pe ultimul drum, iar cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Cimitirul din Ronaț, Timișoara.

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să îți ia rămas bun și să îi fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea (…)', era o parte din mesajul transmis de Claudiu Molnar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton