Mesajul emoționant transmis de un soldat ucrainean familiei: "Mami, tati, vă iubesc"

 Raiciu Adriana
.

Tensiunea crește de la oră la alta, după ce Rusia a atacat Ucraina. Mii de persoane încearcă să plece din țară sau chiar să se adăpostească din calea războiului. Situația este dramatică și de partea cealaltă. Soldații ucrainieni se roagă și speră ca totul să se termine. Mesajele transmise către familie sunt cutremurătoare. Iată ce a putut să le zică un tânăr soldat din Ucraina părinților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru a doua oară, în ultimii doi ani, lumea s-a oprit în loc. În noaptea dinspre 23 spre 24 februarie 2022, Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare. Cel puțin opt persoane au murit până la momentul actual, iar oamenii din țara vecină cu România fac tot posibilul să scape din calea războiului.

31233123

Situația este extrem de dramatică și de partea cealaltă. Soldații ucrainieni se roagă și speră ca totul să se termine, înainte ca totul să se transforme într-un dezastru. Un tânăr soldat din Ucraina a transmis un mesaj extrem de emoționant familiei sale. Iată ce a relatat de pe câmpul de luptă.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Peste 40 de militari și 10 civili au fost uciși

Citește și: Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina:„Niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa'

Citește și: Lui Marcel Pavel i s-a schimbat viața total după COVID-19!Ce i-au spus medicii să facă zilnic

Citește și: Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Mesajul emoționant transmis de un soldat ucrainean familiei

În seara dinspre 23 spre 24 februarie 2022, armata rusă a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare. Oamenii din țara învecinată cu România încearcă la momentul actual să scape. S-au adăpostit în stațiile de metrou, au luat cu asalt magazinele și benzinăriile și se pregătesc să plece cât mai repede din țara, care până de curând le-a fost acasă.

Situația este extrem de dramatică și de partea cealaltă. Soldații ucrainieni sunt la limită și speră să se întâmple o minune. Un soldat tânăr din Ucraina a transmis un mesaj extrem de emoționant familiei, de pe câmpul de luptă. S-a filmat și a arătat cum se prezintă situația acum și le-a spus părinților că îi iubește, neștiind dacă o să mai apuce să îi vadă vreodată.

„Suntem sub bombardament intens. Mami, tati, vă iubesc”, au fost cuvintele cu care tânărul militar şi-a încheiat relatarea.

Rusia a atacat Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, azi-dimineață, 24 februarie, efectuarea unei operațiuni militare speciale în Ucraina. La scurt timp după anunțul său, mai multe explozii s-au auzit în orașele ucrainene Kiev, Odesa și Harkov, dar și în estul țării.

Kievul a anunțat la primele ore și debarcarea trupelor ruse în Mariupol (port la Marea Azov) și Odesa (Marea Neagră). Tot Kievul a negat apoi informațiile, deși explozii au avut loc în zona ambelor orașe. Acum, Moscova a anunțat că a închis navigația pe Marea Azov între Rusia și Ucraina. 

Conform ultimelor informații, în momentul de față, peste 40 de militari şi zece civili au fost ucişi de Rusia în războiul din Ucraina, anunţă preşedinţia ucraineană.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton