Mesajul lăsat de Bogdan Drăghici, înainte de a se sinucide. Are legătură cu fiica lui pe care a abuzat-o sexual

.

Bogdan Drăghici a intrat cu mașina, miercuri, 6 aprilie, în gardul Ambasadei Rusiei din București. Deși jandarmul care era de pază i-a cerut să iasă din mașină, șoferul nu a vrut să iasă și, astfel, a murit carbonizat. Primise condamnare la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru agresiune sexuală, iar după ce a aflat sentința a decis să se sinucidă. Înainte de a recurge la acest gest șocant a lăsat un bilet de adio. Iată ce scrie în el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Miercuri dimineață, un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Autoturismul a luat foc, iar șoferul, pe numele lui Bogdan Drăghici, a decedat. Decizia de a-și pune capăt zilelor a venit după ce a primit o condamnare la închisoare pentru agresiune sexuală.

Se pare că înainte de a recurge la gestul șocant, președintele Asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) a lăsat un bilet de adio. Iată ce scria, de fapt, în el.


Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește și: Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ce condamnare avea

Citește și: Anamaria Prodan îl critică pe Reghe pentru că nu a vorbit cu Bebeto și Sarah, la tribunal:„Cel mai urât lucru de pe pământ

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum


Mesajul lăsat de Bogdan Drăghici, înainte de a intra cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Bogdan Drăghici, bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti, fusese condamnat la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a abuzat sexual fiica. După ce a aflat sentința, a luat hotărârea să își pună capăt zilelor, iar această teorie este susținută și de autorități.


Bărbatul de 46 de ani i-a lăsat un mesaj de adio fratelui său și îi cerea să aibă grijă de fiica lui, scrie Antena3.

De asemenea, conform surselor din anchetă, astăzi se va efectua și autopsia. 


Ce condamnare avea Bogdan Drăghici

Bogdan Drăghici avea o condamnare pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica. În 2019, acesta a fost reținut sub acuzația că și-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani. Faptele de care era acuzat atunci ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani. La acea vreme, plângerea ar fi fost depusă chiar de către de mama fetei.

Mama a reușit să câștige custodia exclusivă şi fiica ar fi trebuit să locuiască cu ea, însă bărbatul ar fi făcut tot posibil să împiedice acest lucru, timp de doi ani. O ținea pe fată cu forţa acasă la el şi nu îi permitea mamei să o vadă.


El avea interdicție de a părăsi țara până în data de 26 mai 2022 și fusese pus sub control judiciar.

sursă foto- Facebook