Mesajul dureros postat de Gina Chirilă, la patru zile de când a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău: „Inimile noastre pot fi 'antrenate' să devină mai puternice. Dincolo de propria suferință...”

 Miniosu Alexandra
.

Gina Chirilă a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce a confirmat public despărțirea de Bogdan Vlădău. Cei doi au ajuns la separare după 11 de relație și se pare că nu a fost o decizie neapărat ușoară, căci ea pare că trece printr-o perioadă delicată acum. Modelul a vorbit, recent, despre suferință, fapt ce le-a atras atenția fanilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit după 11 de relație. Ea a fost cea care a confirmat vestea, după ce, în ultima vreme, s-a tot speculat că au probleme în căsnicie. De curând, ea și-a sărbătorit ziua de naștere și, odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, și Bogdan Vlădău i-a urat „la mulți ani' mamei fiicei sale.

bogdan vladau 2bogdan vladau 2

Citește și: Gestul făcut de Bogdan Vlădău cu ocazia zilei de naștere a Ginei Chirilă, la două zile de când au anunțat despărțirea. Modelul a împlinit 30 de ani: „Mulțumesc…'

Citește și: Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: „Am zis să fiu total sinceră!”

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…'

Citește și: Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a căsătorit! Ce sfat i-a dat artista: „E din propria experiență, foarte important! În viață, tu și bărbatul tău…' / Primele imagini de la cununia civilă

Mesajul dureros postat de Gina Chirilă, la patru zile de când a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău

După ziua ei de naștere, Gina Chirilă a postat un mesaj dureros pe Instagram, ce i-a făcut pe fanii ei din mediul online să-și ridice semne de întrebare. În textul publicat de ea se vorbește despre suferință, dar și despre inimile ce pot fi „antrenate' ca să devină mai puternice. În urma acestui gest al blondinei, mulți internauți cred că fosta parteneră a lui Bogdan Vlădău e afectată de despărțirea lor și că nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară, din punct de vedere emoțional.

„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi „antrenate' și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții', este mesajul postat de Gina Chirilă, pe Instagram.

De altfel, potrivit Spynews.ro, nu e singura postare de acest gen făcută de Gina Chirilă. Și înainte să confirme despărțirea de Bogdan Vlădău, aceasta obișnuia să distribuie mesaje controversate, în care făcea referire tot la vindecarea după suferință.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit după 11 ani de relație

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia s-au căsătorit în 2017, iar acum patru ani au devenit părinți. Aceștia au împreună o fiică superbă, pe nume Katia.

Deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ajuns la separare. Ea a fost cea care a confirmat despărțirea printr-un mesaj.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru’, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton