Mesajul #rezist a ajuns pe covorul roșu al premiilor BAFTA 2017

 Ion Bianca
.

Seara de duminică a fost una de gală pentru cinematografia mondială. La Londra a avut loc decernarea premiilor BAFTA 2017, în cea de-a 70-a ediție a evenimentului. Pe covorul roșu s-a aflat și actorul de origine română Levente Molnar  care a transmis românilor mesajul #rezist.

 

Actorul de origine română, Levente Molnar a arătat seara trecută pe covorul roșu al premiilor BAFTA 2017 că este solidar cu românii care protestează în Piața Victoriei. Levente a arătat fotografilor de pe covorul roșu o coală de hărtie care avea imprimată mesajul #rezist, scris bineînțeles în limba română.

 

 

 

 

 

Gestul actorului venit în sprijin pentru poporul român nu a fost singurul de acest gen. Cu câteva zile în urmă, acesta a postat un mesaj pe Facebook alături de o fotografie făcută în mijlocul protestelor : „Nu există alb sau negru. Există bunul simț. Există limite. Aici s-au depășit niște limite. Ne vedem și diseară la „coada calului”. Simțeam la fel și dacă era facut de orice alt partid politic.'

 

 

 

Pelicula „Son of Saul”, în care joacă și actorul de origine română Levente Molnar, a caștigat la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină” în cadrul galei BAFTA 2017.

 

 

Bianca Ion.

Foto: Facebook

 

Citește și:

Câștigătorii premiilor BAFTA 2017

 

 

Vedete la Gala BAFTA 2017. Kate şi William au strălucit pe covorul roşu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton