Michael Jackson va fi inmormantat in ziua in care ar fi implinit 51 de ani

 Revista VIVA
.

Michael JacksonJoe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a anuntat ca acesta va fi inmormantat pe 29 august, chiar in ziua in care Megastarul ar fi trebuit sa implineasca 51 de ani.

Batranul Jackson nu a oferit mai multe detalii despre aceasta ceremonie, precizand ca decizia a fost luata recent.

Cimitirul din Forest Lawn este cel in care familia Jackon s-a reunit pentru o ceremonie privata inainte de evenimentul organizat la Staples Center din Los Angeles la care au participat mii de persoane, in timp ce milioane de oameni au urmarit transmiunea TV.

Tatal artistului marturisit ca a dorit sa-si viziteze fiul cu o luna inainte de decesul acestuia, insa garzile de corp nu l-au lasat sa-l vada.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie 2009 la Los Angeles, in urma unei crize cardiace. Regele muzicii pop era dependent de o serie de medicamente, politia cercetand rolul acestora in moartea cantaretului. Ultimul sau medic, Conrad Murray, se afla in centrul anchetei, locuinta lui din Las Vegas si un cabinet din Houston fiind perchezitionate in ultimele saptamani.

Rezultatele toxicologice nu au fost date publicitatii, la cererea politiei care continua sa stranga probe.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton