Michael Schumacher, prima apariție publică la 11 de ani de la accidentul care l-a paralizat. Fostul pilot de Formula 1 a participat la nunta fiicei sale

 Ifrim Georgiana
.

Michael Schumacher a avut prima apariție publică, la 11 ani de la accidentul care l-a imobilizat. Marele pilot de Formula 1 ar fi participat la nunta fiicei sale, weekendul trecut, potrivit presei internaționale. Invitații nu au avut voie să folosească telefoanele, așa că puține imagini de la eveniment au ajuns publice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

De la accidentul grav din urmă cu 11 ani, Michael Schumacher s-a retras din viața publică și foarte puține informații despre starea sa de sănătate au ieșit la iveală. Abia retras din activitatea competițională, legenda Formulei 1 a suferit un accident de schi în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013, în urma căruia a suferit multiple traume cerebrale și rămas imobilizat. Participarea la nunta fiicei sale este considerată „prima apariție publică' a pilotului german după mulți ani de discreție totală.

schumacherschumacher

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul”. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: Ce relație are fiica lui Mihai Albu cu actuala lui iubită, Elena: „Și ea are o fetiță de nouă ani, se cunosc, se și joacă uneori'. Designerul vrea să se căsătorească din nou, după divorțul de Iulia Albu

Citește și: Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Are 21 de ani, a studiat în Canada și vrea să facă o facultate și în România

Michael Schumacher, prima apariție publică, la 11 de ani de la accidentul care l-a paralizat

Weekendul trecut, fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit cu omul de afaceri german Iain Bethke, după șapte ani de relație. Nunta cuplului a avut loc la vila de lux pe care familia pilotului o deține în Mallorca și despre care se știe că ar fi fost cumpărată cu 32 de milioane de euro de la Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. Proprietatea are două piscine, o gradină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Potrivit presei spaniole, Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale, fiind considerată prima „apariție publică' de la teribilul accident din urmă cu 11 ani. Nu a fost publicată nicio fotografie care să-l surprindă pe legendarul pilot la eveniment, însă invitații au avut ocazia să îl vadă, după o lungă perioadă de discreție totală. Acesta și-ar fi privit fiica, pe Gina, în timp ce era condusă spre altar.

În articol nu au fost precizate, însă, informații despre starea sa de sănătate. Nu se cunoaște nici dacă prezența lui Michael Schumacher a fost fizică sau prin teleconferință. Participarea sa la nuntă marchează, însă, un moment important, fiind prima dată când legendarul pilot este asociat cu un eveniment public de la accidentul grav din 2013.

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca

Gina Schumacher, fiica de 27 de ani a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, s-a căsătorit cu partenerul ei, într-o ceremonie discretă, iar invitații nu au fost lăsați să facă fotografii. În vila luxoasă din Mallorca, Spania, locuiește și Michael Schumacher, el fiind încă sub atenta supraveghere a medicilor.

Ceremonia a fost organizată într-un cadru privat, departe de ochii publicului și ai presei, iar invitații de la nuntă au avut de respectat reguli stricte. Cert este că prezent a fost și Ralf Schumacher, unchiul Ginei și fratele lui Michael, alături de partenerul său, Etienne Bosquet-Cassagne.

Pasionată de călărie, Gina Schumacher a purtat la nuntă o rochie albă cu dantelă în stil Boho, în timp ce soțul ei a apărut într-un costum negru cu dungi.

„Pentru totdeauna „da' ție, „da' pentru totdeauna’, a transmis tânara mireasă după nuntă printr-o postare făcută pe o rețea de socializare, alături de o poză cu noii soți.

Michael Schumacher a suferit un accident care l-a paralizat, în 2013

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă.

Schumacher a fost supus în 2019 unui tratament medical la Paris de către chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche, acesta urmând să se ocupe și de noua operație pe care urma să o sufere fostul pilot. Obiectivul intervenţiei, spunea Menasche, este de a „regenera sistemul nervos central’ al lui Schumacher. Însă de atunci nu se mai știu detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton