Michaela Prosan, totul despre viața de mamă. De ce și-a ascuns sarcina, cu cine seamănă fiul ei și cine este tatăl lui: „Este o bucurie pentru toată familia. Nu cred că suntem primii părinți care…” / EXCLUSIV

.

A lipsit o perioadă destul de lungă de pe micul ecran, însă are cea mai motivată justificare – Michaela Prosan a ales să-și dedice timpul în totalitate rolului de mamă… Dar a revenit la momentul potrivit, și nu oricum, ci ca protagonistă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă (Antena 1), spre bucuria fanilor. Înainte însă de a ne delecta cu povestea de dragoste ce promite să ne țină în fața televizoarelor, am vrut să aflăm totul despre viața ei din ultimii cinci ani… Iată cum arată viața ei de mamă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Decizia de a te retrage o vreme din lumina reflectoarelor i-a luat prin surprindere pe mulți. Erai în plină glorie, cum s-ar spune, apariția din serialul „Sacrificiul aducându-ți un capital și mai mare de notorietate. Ulterior, ai dezvăluit că ai făcut asta pentru a te dedica exclusiv rolului de mamă… Ți-a prins bine această pauză?

Mi s-a părut ceva normal. Un rol de protagonist într-un serial presupune un program foarte încărcat, cu prezența aproape zilnică pe platoul de filmare, mai bine de un an de zile. Așa că pauza a fost ceva așteptat și meritat. Nu m-am gândit nicio clipă că viața mea profesională va avea de suferit dacă o să mă retrag o perioadă ca să mă bucur de cel mai important rol din viața mea – cel de mamă. Dimpotrivă. Consider că este sănătos să mai faci câte un pas în spate din când în când, să iei distanță. Să reflectezi. 

michaela prosan 1michaela prosan 1

Citește și: Cine este Michaela Prosan. Actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă' a luat o pauză de la carieră pentru fiul ei

Citește și: Michaela Prosan şi Adi Nartea formează un cuplu în filmul „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1. La 32 de ani, Michaela joacă rolul unei mame singure

Citește și: Mădălina, fosta soție a lui Cristian Daminuță, acuzații grave la adresa lui, după despărțire: „Nu știi să dai 2 lei pe copiii tăi! Vor crește și vor vedea cine ești”. Cum a reacționat fotbalistul

Citește și: Mesajul neașteptat al lui Florin Piersic pentru Valeriu Gheorghiță, după ce s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu: „N-a avut și el altă treabă, dar treaba lui, foarte bine”

Michaela Prosan, totul despre viața de mamă

Ai fost dintotdeauna o fire discretă. Inclusiv sarcina ai ținut-o ascunsă mult timp, până ce burtica era deja mai mult decât vizibilă. Ne poți spune motivul?

Îmi plac oamenii modești, rafinați, care își poartă măreția în cât mai puține cuvinte și care își protejează intimitatea, viață personală.

Ai devenit mamă în 2021, atunci când a venit pe lume cea mai de preț comoară a sufletului tău, fiul tău. Aș vrea să vorbim puțin despre acest moment emoționant. Cum a fost întâlnirea cu cel mic?

Toată iubirea lui Dumnezeu în brațele mele… Așa am simțit.

Am văzut pe rețelele tale de socializare câteva imagini cu micuțul tău și pare un copil foarte zglobiu, la aproape 3 ani. Este adevărat? Dar, cel mai bine, fă-ne tu cunoștință cu el, povestindu-ne câte ceva despre el…

Este o bucurie pentru toată familia! Suntem toți fascinați de universul lui colorat. Dinozauri, utilaje, animăluțe, mașini, lego, creioane, povești… și multe întrebări.

De ce Michaela Prosan nu a dezvăluit numele fiului ei

Am observat că ai ales să nu-i dezvălui nici numele, și nici chipul băiețelului tău. De ce ai luat această decizie? Ți-e teamă că expunerea l-ar putea afecta? Poate ne faci acum dezvăluirea, în premieră, sau îi aflăm măcar inițiala! Cum ai ajuns la varianta finală de nume? Și tu ai unul deosebit…

Nu cred că suntem primii părinți, nici singurii și nici ultimii care fac asta. (zâmbește)

Deși nu am văzut nicio poză cu fața lui, am privit niște fotografii cu tine din copilărie și deduc că trebuie să fie un copil tare frumos! Cu cine seamănă mai mult? Cu tine sau cu tatăl lui?

Mulțumesc pentru generozitate! Îmi place să cred că a luat ce e mai bun de la amândoi.

Ce relație ai cu băiețelul tău? Ești o mamă panicoasă, control freak sau mai degrabă una relaxată?

Nu există nimic mai puternic pe lumea asta ca legătura dintre mamă și copil. Inima mea bate mai tare, învăț zilnic și cresc și eu odată cu fiul meu.

Michaela Prosan, despre tatăl băiețelului ei: „Suntem amândoi foarte prezenți, atât fizic, cât și emoțional, în viața fiului nostru'

Cum ți s-a schimbat viața de când ești mamă? Îți mai faci timp și pentru tine, ca femeie, poate să mai ieși din când în când cu prietenele în oraș?

Am observat că îmi organizez mult mai bine timpul, îmi este mult mai ușor să spun NU și sunt mult mai fermă în atitudine. De când am început filmările pentru serial, profit de momentele libere ca să mă odihnesc. Bine, sunt zile în care reușesc să ajung și la sală, zile în care mă văd cu persoanele apropiate din viața mea. Zile și zile…

Cine te ajută cu cel mic? Te gândești să angajezi o bonă, acum, că ai revenit în activitatea profesională, sau ai deja?

Suntem amândoi foarte prezenți, atât fizic, cât și emoțional, în viața fiului nostru și ne împărțim responsabilitățile. Nu avem bonă și nici nu ne dorim, în schimb există cineva care ne ajută la treburile casnice… Am învățat să cer ajutor, atunci când am nevoie.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton