Chefi la cuțite 17 octombrie - Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați: „Vreau să mă ascund”. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți înainte de semifinală

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați din emisiunea „Chefi la cuțite', Antena 1, chiar înainte de semifinală. Ediția 27 din sezonul 12 a fost plină de momente intense și emoții, care au pus stăpânire pe concurenții show-ului culinar. Iată ce s-a întâmaplat la ultimul battle și ce concurenți se vor duela în semifinală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultima ediție a show-ului „Chefi la cuțite' s-a lăsat cu o triplă eliminare, chiar înainte de semifinale. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați din competiție, după ce au intrat la duel. Deznodământul a adus o lovitură puternică pentru Sorin Bontea, care a pierdut doi membri din echipa sa, din cauza punctajelor mici obținute la proba individuală.

che13che13

Citește și: „Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că…”. Ce spune Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre demisia juraților Chefi la Cuțite

Citește și: Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu: „A fost ciudat puțin…”

Citește și: Dan Negru va prezenta Revelionul 2024, dar nu la Kanal D: „Nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România”. Cu ce post a semnat

Citește și: Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la Știrile Kanal D: „Când nici cureaua nu ține cu tine”. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați de la Chefi la cuțite

Ultimul battle a fost câștigat de chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care juratul a intrat în etapa următoare a emisiunii cu trei concurenți: Alex Mihoc (cuțitul de aur), Alexandru Bunea și Raluca Hulubei.

Așadar, echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui Florin Dumitrescu au intrat la proba individuală. Concurenții au fost nevoiți să facă preparate spectaculoase pentru a-i impresiona pe jurați, însă momentele neașteptate nu au întârziat să apară.

Se pare că presiunea și emoțiile și-au pus amprenta asupra celor intrați la duel. Mihaela Bărbosu a renunțat la competiție în ultimele minute, însă Irina Fodor i-a mai acordat o șansă. De altfel, și Maria Paraschiv a întâmpinat unele dificultăți, însă a reușit să reintre în bucătărie cu un punctaj pe măsura așteptărilor.

„Visam pe bune la semifinală și finală'

Ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 16 octombrie 2023 a adus o „lovitură' dureroasă pentru chef Sorin Bontea. Juratul a pierdut doi concurenți înainte de semifinală. Mihaela Bărbosu (8 puncte) și Cosmin Berki (7 puncte) au plecat acasă din cauza punctajelor mici.

Au curs lacrimi pe platoul de filmare. Concurenta din echipa portocalie nu s-a putut abține și a început să plângă, după ce jurații au vorbit despre preparatul ei. Și Horia Manea a părăsit show-ul culinar cu 9 puncte. Acesta a mers la risc cu desertul pe care l-a făcut la proba individuală. Se pare că preparatul dulce nu a fost deloc pe placul celor trei jurați.

„Visam pe bune la semifinală și finală! În momentul ăsta vreau să mă duc într-un colț și să stau doar eu cu mine. Chiar vreau să mă ascund!', a spus concurentul din echipa magenta, cu lacrimi în ochi.

Așadar, semifinaliștii sezonului 12 Chefi la cuțite sunt: Janni Alexandridis, Alexandru Bunea, Ioana Dehelean, Maria Paraschiv, Maryoris Hurtado, Zaid Mohannad (Habibi), Valentin Timofte, Alex Mihoc și Raluca Hulubei.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu intră în semifinală cu cele trei cuțite de aur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton