Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat...”

.

Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp deținut de Cristi Borcea. Se pare că afacerea a fost închiriată unui investitor și nu mai este administrată de niciunul dintre membrii familiei, după cum reiese din declarațiile Valentinei Pelinei. Contactată de jurnaliști, fosta soție a milionarului a confirmat informația, precizând că în următoarea perioadă se va ocupa de sănătatea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cristi și Mihaela Borcea au fost căsătoriți vreme de 23 de ani, din 1988 până în 2011, și au împreună trei copii. Odată cu pronunțarea divorțului, cei doi au continuat să fie parteneri de afaceri, astfel că fosta soție a milionarului a ajuns la conducerea hotelului Pam Beach Resort din Olimp. Totodată, Mihaela Borcea deține 21% din capitalul afacerii și a avut o contribuție semnificativă în renovarea unității de cazare. La început de an, aceasta a fost îndepărtată din funcția de unic administrator, iar afacerea s-ar afla acum în mâinile unui alt investitor.


Citește și: Cristi Borcea a dezvăluit cum a făcut avere, după ce a rămas de două ori falit: „Nu era fiscalitate, nu declarai, iar totul era pe bani cash'

Citește și: Cum arată sărbătorile în familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea: „Ne facem și noi ăștia mai mari cadouri'. Ce dorință are soția omului de afaceri


Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jorge a câștigat imunitatea personală și poate trimite un coleg la duelul eliminatoriu

Citește și: Nicoleta Nucă recunoaște că a avut gânduri suicidare: „Eram în depresie foarte agresivă, mă judecam, mă blamam…’. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea

Decizia înlăturării Mihaelei Borcea de la conducerea hotelului din Olimp vine în contextul în care mandatul de administrator unic pe îl avea la firma fostului soț fusese prelungit până în 2027. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, a confirmat informația, precizând că afacerea a fost închiriată unui alt investitor.


„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor’, a spus Valentina Pelinel în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Și Mihaela Borcea a confirmat că nu mai administrează hotelul din Olimp, iar în următoarea perioadă se va ocupa de sănătate: „Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate’.

Mihaela Borcea fusese premiată pentru activitatea ei în managementul hotelier


La mijlocul lunii decembrie, Mihaela Borcea obținuse Premiul de excelență în management hotelier, în cadrul Galei Campionilor de la Brașov. Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut un aport important în modernizarea și renovarea hotelului din Olimp.

 „Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect.

Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele. O parte semnificativă din viața mea a fost petrecută alături de acești oameni, învățând cum să oferim calitate și confort, transformând șederea oaspeților noștri într-o experiență de neuitat’, a transmis ea atunci.


Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

În urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, spunea că are o relație bună cu Mihaela Borcea. Fostul manechin dădea de înțeles că toți membrii familiei se implică 100% în afacerea de pe malul mării, unde au fost făcute investiții enorme.


„Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta… Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare‘, a mai declarat Valentina Pelinel.

Sursa foto: Facebook