Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…”

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. Așadar, aceasta va ajunge, din nou, în fața altarului, însă cu actualul ei iubit. Cei doi sunt pregătiți să-și jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, însă nu au de gând să se căsătorească civil. Iată ce consideră femeia de afaceri despre acte și ce a spus despre nunta cu fostul soț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Mihaela Borcea și actualul său iubit, Sorin Rap, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de nouă ani. Până acum, aceștia au evitat, însă, să-și oficializeze relația. Aceștia sunt pregătiți în prezent să se logodească la biserică, în fața lui Dumnezeu, dar nu vor face acte la Starea Civilă.

mihaela-borcea-1-1mihaela-borcea-1-1

Citește și: Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Cum vrea să se transforme până la începutul verii: „Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe stradă capul după mine”

Citește și: Ce impact a avut pentru Mihaela Borcea divorțul de Cristi Borcea și cum se înțeleg acum: „Căsnicia a fost o perioadă plină de provocări. Copiii…'. Ce relație are afacerista cu Alina Vidican și Valentina Pelinel / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: 'Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc…' Unde ține cântarul / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit: „Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac…'. Vedeta are acum 53 de kilograme

Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea

Cea care a făcut anunțul a fost chiar fosta soție a lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea a declarat, recent, că ea și iubitul ei, Sorin Rap, își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu', a declarat Mihaela Borcea pentru Cancan.

Însă, aceasta a precizat că nu-și dorește să ajungă și-n fața ofițerului stării civile, adică nu intenționează să facă acte.

Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste', a adăugat ea.

Mihaela Borcea, despre mariajul cu Cristi Borcea: „Nu prea m-am putut bucura de nunta mea'

Totodată, Mihaela Borcea a vorbit și despre nunta cu fostul ei soț, Cristi Borcea, mărturisind că nu s-a putut bucura de eveniment. Cât despre cei trei copii pe care-i au împreună, vedeta susține că aceștia nu sunt încă preocupați să-și întemeieze încă o familie.

„Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe', a povestit Mihaela Borcea.

„Am avut și noi probleme financiare'

Cu toate că e o afaceristă de succes, Mihaela Borcea recunoaște că și ea a avut probleme financiare, mai ales în perioada pandemiei.

„Nu poți spune că totul e roz. Am avut și noi probleme financiare, ca multă lume, mai ales în pandemie. Nimic nu pică din cer, dacă nu ești implicat total. Normal că am făcut și economii. Eu în niciun caz nu sunt o persoană cheltuitoare, ci una foarte echilibrată', a mai declarat fosta soție a lui Cristian Borcea.

Tot ea a spus că, deși nu mai are nicio legătură cu hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral, e bucuroasă că și-a dat silința să-l transforme într-o afacere înfloritoare și profitabilă.

„Am fost recent acolo, chiar dacă nu mai sunt implicată. Am satisfacția că am lăsat ceva în urmă. Era o groapă când l-am luat, nu era nimeni în zonă. Acum e pe mâini bune și am încredere că cei care se ocupă acum de el vor face lucruri foarte frumoase. Un resort adevărat. Și noi, în fiecare an investeam', a mai transmis aceasta.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton