Mihaela Rădulescu face economie la bani de când are o relație cu Felix: "Când toate ți se oferă..."

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de opt ani și viața amândurora s-a schimbat radical de când s-au cunoscut. Chiar și financiar, situația ei s-a schimbat, dar nu cum poate au senzația unii, respectiv că l-a întâlnit pe austriacul bogat, ci pentru că nu mai investește în rochii de gală și accesorii elegante, de mii de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O obișnuită a evenimentelor mondene cu ștaif, unde impresiona de fiecare dată prin ținute extravagante, Mihaela Rădulescu și-a schimbat stilul vestimentar de când l-a cunoscut pe parașutistul austriac ce a sărit de la 39.000 de metri, în stratosferă.

2-3-829×10242-3-829×1024

De când este iubita lui Felix, Mihaela optează mai mult pentru ținute sport, bocanci și teneși și mai rar stilettos sau genți de mii de euro. În plus, de când apare la brațul milionarului austriac, multe branduri se înghesuie să o îmbrace pe Mihaela, în mod gratuit, evident.

Mihaela Rădulescu face economie la bani de când are o relație cu Felix

„Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive. A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta.

M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală. Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva. Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg.

Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.

Citește și: Când se mărită Betty Stoian. Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soție de două ori

Citește și: Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani: „Adrenalina de la tata o am'

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela. Ce rol interpretează Anastasia Chivu

Mihaela Rădulescu și crizele de gelozie

Mihaela Rădulescu recunoaște că este o femeie geloasă și nu puține au fost scenele de gelozie pe care i le-a făcut lui Felix, mai ales că acesta primește frecvent fotografii deocheate și mesaje de la femeile care vor să-l cucerească.

„Sunt leoaică, cum Dumnezeu? Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce.

Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe inver, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…

Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare„, a recunoscut Mihaela.

Cât de bogat este Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Potrivit revistei de business People With Money, Felix Baumgartner se află pe locul 1 în topul celor mai bogați atleți și are o avere considerabilă.

Astfel, potrivit unor date mai vechi, Felix ar avea o avere de 245 de milioane de dolari, chiar mai mare decât a fostului soț al Mihaelei, afaceristul Elan Schwartzenberg.

Austriacul Felix Baumgartner a devenit cunoscut ca parasutist si jumper BASE. Acesta a stabilit recordul de saritura de pe cea mai joasa constructie (30 de metri, de pe mana Statuii Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro) si de doua ori recordul de saritura de pe cea mai inalta constructie (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia si turnul Taipei 101 din Taiwan).

In 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii in cadere libera, folosind o aripa delta fabricata din fibra de carbon atasata pe spate.

In 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu pana in stratosfera, imbarcat intr-o nacela etansa, din care a sarit de la altitudinea de 39,045 km. In prima parte a coborarii in cadere libera a depasit viteza sunetului, atingand 1342,8 km/h, cea mai mare viteza cu care s-a deplasat pana la acea data un om care nu se afla intr-un vehicul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton