Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, imagine rară împreună, după 10 ani de relație: „Alegeți mereu dragostea și bunătatea”

 Ifrim Georgiana
.

De aproximativ 10 ani, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu Felix Baumgartner, însă rare sunt ocaziile când se afișează împreună. Odată cu intrarea în noul an, fosta prezentatoarea TV s-a fotografiat la brațul partenerului ei, cu un zâmbet larg, și le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc în mediul online. Iată imaginea cu cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au întâlnit în urmă cu mai bine de un deceniu, când ea l-a intervievat, fiind angajată la postul de televiziune Pro TV. Se pare că parașutistul austriac s-a îndrăgostit imediat de ea și a invitat-o la cină, gest care a iritat-o la vremea aceea, după cum a povestit în urmă cu ceva timp. Odată cu oficializarea relației, Mihaela Rădulescu s-a retras din televiziune și a fost o prezență discretă în mediul online. Cu ocazia Anului Nou, a postat o fotografie rară cu iubitul ei, fiind surprinși într-o ipostază tandră.

mih12mih12

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Felix Baumgartner: „Iubește vântul și…'

Citește și: „Ultimii 10 ani au fost o binecuvântare absolută alături de tine…'. Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste de la Felix Baumgartner, de ziua ei. Vedeta a împlinit 54 de ani

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ronald Gavril, presupusul iubit al Anamariei Prodan. Este un milionar mai tânăr cu 14 ani decât ea: „Cu ochii doar spre viitor. Este unicul…'

Citește și: Larisa Iordache, cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, imagine rară împreună, după 10 ani de relație

Odată cu intrarea în 2024, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie la brațul iubitului ei, Felix Baumgartner. Fosta prezentatoare TV apare într-o ținută lejeră, formată din jeans, un tricou gri și pulover crem, în timp ce parașutistul austriac poartă o maletă verde, cu sacou gri. Cei doi s-au fotografiat îmbrățișati, iar ea a afișat un zâmbet larg.

„Un An Nou cu adevărat fericit pentru toată lumea! Fiți sănătoși, alegeți mereu dragostea și bunătatea, dar luptați pentru visele voastre și pentru ceea ce este al vostru', a scris fosta preentatoare TV, în dreptul imaginii.

Cum se înțeleg Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după 10 ani de relație

Chiar dacă s-a zvonit că nu mai formează un cuplu, Mihaela Rădulescu a precizat că relația cu Felix Baumgartner decurge cât se poate de bine, deși sunt separați în mare parte a timpului. Fosta prezentatoare TV călătorește des și nu are grija treburilor casnice, luând în calcul că nu are un domiciliu stabil.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a spus Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea'.

Mihaela Rădulescu, despre recordul lui Felix Baumgartner

În 2012, Felix Baumgartner a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km, depășind viteza sunetului. Mihaela Rădulescu a scris despre recordul iubitului ei în mediul online și morala acestei experiențe.

„Când partenerul meu a devenit cel mai rapid om de pe Pământ, depășind viteza sunetului după o sărită din stratosferă, toată lumea, de la experți NASA la prieteni i-au spus inițial să nu o facă, pentru că e imposibil și că o să moară. Cinci ani el a dedicat acestei misiuni, care s-a dovedit a fi un succes. Morala: crede în visul tău nebun, muncește pentru el și bucură-te de succes alături de toți cei care au crezut în tine și te-au sprijinit. Asta e urarea noastră pentru voi!', a mai scris vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton