Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani: „Sper că gestul va aduce liniște”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani. Este vorba despre două mașini de cusut care au stat multă vreme în atelierul său și urmează să ajungă în posesia fostei soții. Potrivit mesajului postat de el, Iulia Albu ar fi inițiat această acțiune, după ce i-ar fi spus tatălui său că dorește să revendice bunurile familiei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu 11 ani și au fost implicați în multiple dispute de atunci. Zilele acestea, foștii soți au avut un nou schimb de replici ironice, după ce designerul a afirmat că a topit verigheta fostei partenere. Tot el ar fi aruncat și rochia de mireasă, spre dezamăgirea Iuliei, care a ținut să precizeze că purta semnătura lui Răzvan Ciobanu. Designerul i-a fost prieten de suflet și l-a apreciat pentru creațiile sale unice.

albuualbuu

Citește și: Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă: „Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia'

Citește și: Iulia Albu, dezamăgită că fostul soț i-a aruncat rochia de mireasă: „A fost creată de Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai valoroși designeri pe care i-a dat această țară”

Citește și: Soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, susține că fotbalistul „își otrăvește propriul cămin”: „Acţiunile tale provoacă durere. Chiar dacă încerci să te victimizezi…'

Citește și: Anunțul făcut de Radu Vâlcan despre Insula Iubirii, sezonul 9: „Există cumva un soi de presiune…”

Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani

În contextul disputei recente, Mihai Albu a anunțat că i-a înapoiat fostului socru cele două mașini de cusut, pe care le-a primit în urmă cu 18 ani. A postat și două imagini cu acestea, care i-au servit ca decor în atelierul său. Din mesajul său reiese că Iulia Albu a inițiat această acțiune, după ce i-a spus tatălui ei că dorește să revendice bunurile familiei. Acum, designerul speră că gestul său va fi apreciat și va aduce liniște.

„Aceste două mașini de cusut le-am primit cadou de la fostul meu socru acum 18 ani. Deși inițial am fost circumspect în ideea de a le folosi, cu timpul au devenit piese importante în showroom-ul atelierului meu de creație. Cine mi-a trecut pragul în toți acești ani cu siguranță le-a remarcat.

La intervenția bunicului Mikaelei, spunându-mi ca aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului și pentru ca au provenit din familia lor, ne-am gândit ca ar fi bine să i le fac cadou. Sunt încântat pentru că pot face un asemenea gest în speranța ca va fi apreciat și va aduce liniște în familiile noastre. Pace tuturor', a scris Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Albu a topit verigheta fostei soții

După divorț, Mihai Albu a primit verigheta din partea fostei soții și a decis să topească bijuteria. Rochia de mireasă, creată de Răzvan Ciobanu, ar fi fost aruncată, iar subiectul a generat un schimb de replici tăioase între foștii soți. Designerul o acuză pe Iulia Albu că a abandonat, ostentativ, creația prietenului ei de suflet.

„Rochia de mireasă. Realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prietenie mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar.

Timpul trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu, mai ales că nu a revendicat-o.

Cert este că după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia’, este o parte din mesajul postat de Mihai Albu, pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton