Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă: „Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Albu a formulat un răspuns ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă. Designerul a postat un mesaj lung pe rețelele de socializare, adresat fostei sale soții, în care a explicat de ce a renunțat la obiectul vestimentar, după divorț. Acesta susține că, de fapt, mama fiicei lui nu ar fi prezentat interes față de rochie până ce au trecut șapte ani de la despărțirea lor oficială.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Acum câteva zile, Iulia Albu susținea că fostul ei soț, Mihai Albu, i-a aruncat rochia de mireasă, creată de regretatul Răzvan Ciobanu. Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu mai mulți, dar, de curând, între ei s-au încins din nou spiritele și s-a iscat un conflict ce pare a fi departe de a se termina. Aceștia au împreună o fiică, pe nume Mikaela, ce a început anul acesta liceul.

iulia albu 24iulia albu 24

Citește și: Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit…'

Citește și: Mihai Albu susține că nu e lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela: „Relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu…” / Petrec împreună doar 4 zile pe lună

Citește și: La 86 de ani, Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, primește sprijin de la fiica ei, Eliza: „Sunt tare mândră de ea!”. Ipostaza emoționantă în care au fost surprinse pe stradă

Citește și: De ce a vorbit Larisa Uță despre căsnicia cu Alin Oprea abia la 3 ani după divorț. Nora ei o susține: „Am aflat plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată. Milionul ăla de euro…'

Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă

În urma declarațiilor venite din partea Iuliei Albu, Mihai Albu a avut și el dreptul la replică. Acesta a susținut într-un mesaj postat în mediul online că adevărul ar fi, de fapt, altul. Susține el, Iulia Albu ar fi lăsat rochia de mireasă în casa lui atunci când s-au despărțit, chiar dacă a luat atunci alte obiecte.

Rochia de mireasă a fost realizată de regretatul Răzvan Ciobanu. Mihai Albu susține că fosta lui soție ar fi „abandonat-o ostentativ după divorț în dulapul ei', din casa lui, astfel că el nu ar fi văzut un motiv să o păstreze.

„Rochia de mireasă. Realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prietenie mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar.

Timpul trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu, mai ales că nu a revendicat-o.

Cert este că după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia', este o parte din mesajul postat de Mihai Albu, pe Facebook.

Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț

De asemenea, tot Mihai Albu susține că el și Iulia Albu ar fi stabilit înainte de nuntă că, în cazul în care vor ajunge să divorțeze vreodată, ea să îi dea înapoi verigheta, iar acest lucru s-a întâmplat, potrivit Spynews.

Mihai Albu a dezvăluit recent că nu a păstrat verigheta fostei sale soții, de care a divorțat acum 11 ani, ci a topit-o. 

„Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază’, a spus Mihai Albu pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton