Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia și Mihai Albu sunt protagoniștii unui nou conflict care o vizează pe fiica lor. Designerul susține că programul de vizitare nu se respectă deloc, astfel că, în ultimele două veri, Mikaela i-a fost încredințată doar trei zile. Cât fosta soție s-a aflat la filmările pentru America Express, adolescenta a fost lăsată la rude și prieteni, în loc să rămână cu el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Iulia și Mihai Albu au divorțat după nouă ani de mariaj, iar de atunci duc o luptă în privința programului fetiței lor. Astăzi, Iulia are o relație cu Mike, bărbatul alături de care a participat și la America Express, iar Mihai Albu are o legătură cu un medic cardiolog, pe numele ei Elena.

iul8iul8

Citește și: Iulia Albu îi răspunde lui Mihai Albu, fostul ei soț, după ce aceasta a acuzat-o că nu îl lasă să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lor: „Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor”

Citește și: Iulia Albu s-a împăcat cu părinții ei, după ani și ani de zile în care nu și-au vorbit: „Am plâns din cauza lor. Nu m-au iubit, însă acum…' / Relația cu ei s-a rupt după căsătoria cu Mihai Albu

Citește și: Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi. Anouchka, fiica actorului, primește cea mai mare parte din averea estimată la 250 de milioane de euro

Citește și: Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior. Irina Fodor: „Doctorul a interzis total participarea ta. Acest risc…'

Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri

Mihai Albu îi aduce noi acuzații fostei soții. Acesta susține că programul de vizită nu se respectă deloc și că petrece foarte puțin timp cu fiica lui. În ultimele două veri, Mikaela a petrecut doar trei zile cu el, deși hotărârea judecătoarească prevedea o lună în fiecare sezon. Cât timp Iulia Albu s-a aflat la filmările pentru America Express, adolescenta a rămas în grija rudelor și a prietenilor, situație care l-a indignat pe designer.

„Nu știu de ce trebuie să comenteze altfel decât este realitatea. Programul de vizită nu se respectă, nu s-a respectat mai niciodată. Am doar două exemple pe care vreau să le dau acum, la care chiar aștept un răspuns de la fosta mea soție. Anul acesta, în vacanța de vară, aproape trei luni de zile, a fost 3 zile la mine copilul. Am avut concediu două săptămâni, mi-a dat-o trei zile, am fost în nordul Moldovei, la Huși, la familia iubitei mele. A fost foarte frumos. După ce ne-am întors, trebuia să mergem o săptămână la mare și nu a mai lăsat-o. Aș fi avut prin hotărâre judecătorească o lună. Mikaela și-ar fi dorit să vină. Vara trecută nu am avut-o pe Mikaela nicio zi. Pentru că nu am fost anunțat că ea va participa la „America Express', iar Mikaela a rămas în alte părți. A petrecut o parte din vacanță la mama iubitului Iuliei, la foștii mei socri, la sora ei, la mine deloc. Nu vreau să dau și alte exemple, sunt nenumărate', a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

„Mă lovesc de un zid'

Într-o altă intervenție la emisiunea „Viața fără filtru', Mihai Albu a explicat că a renunțat să mai facă eforturi pentru respectarea programului de vizită, căci simte că se lovește de un zid. Pe Mikaela o așteaptă cu brațele deschise, atunci când va dori să vină și când circumstanțele îi vor permite.

„Eu nu mai încerc să fac nimic pentru că mă lovesc de un zid cum m-am lovit de fiecare dată. Răutate, clar, nu poate fi altceva. Îmi ia relația cu fiica mea în zeflemea. În alți ani s-a ținut cont de program, mai mult sau mai puțin. Să zicem că se ține cont de 20% din cât ar fi trebuit. Am mult prea multe griji încât să mai fiu supărat și din treaba asta. Mikaela va veni la mine atunci când va dori și când o va lăsa să vină', a adăugat Mihai Albu, la emisiunea „Viața fără filtru', difuzată la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton