Mihai Albu s-a mutat împreună cu iubita lui și fiica acesteia. De ce nu a petrecut Paștele cu Mikaela: „Nu a venit. Era vorba să...”

.

De aproximativ 7 luni, Mihai Albu a început o nouă poveste de dragoste și spune că relația evoluează din ce în ce mai frumos. Creatorul de pantofi a petrecut sărbătorile de Paște cu iubita și fiica acesteia, deși era plănuit să fie vizitat și de Mikaela, fiica lui din căsnicia cu Iulia Albu. Chiar și așa, Mihai Albu este fericit cu schimbările care au loc în viața lui, căci iubita lui a început să-și petreacă majoritatea timpului la el acasă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Mihai Albu și-a oficializat noua relație în urmă cu câteva luni, atunci când a postat primele fotografii cu partenera lui de viață. Creatorul de pantofi a fost destul de discret în legătură cu latura sentimentală și a ținut-o pe iubita lui departe de lumina reflectoarelor, motivând că nu este o persoană publică.

Nu demult, Mihai Albu spunea că nu se grăbește să se mute cu iubita lui, având în vedere că el este singurul sprijin al mamei lui. Mai mult, pentru că partenera lui are o fetiță, arhitectul era de părere că lucrurile trebuie făcute calculat și la momentul oportun. Au trecut deja 7 luni de formează un cuplu, iar Mihai Albu, iubita lui și fiica acesteia s-au mutat împreună.


Citește și: La 10 ani de la divorț, Mihai Albu regretă că i-a lăsat numele Iuliei Albu: „Mă deranjează că se poate recăsători și își schimbă numele'

Citește și: Ce a făcut mama lui Mihai Albu pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani: „S-a luptat foarte tare’

Citește și: Oana Radu a fost părăsită de tată când avea doar trei săptămâni: „Nu m-a căutat. L-am dat în judecată'

Citește și: „Am intrat în depresie, nu mai aveam nimic'. Cu ce se ocupă acum Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii', și cum se înțelege cu fosta iubită


Mihai Albu s-a mutat împreună cu iubita lui și fiica acesteia

După șapte luni de relație, Mihai Albu s-a mutat cu iubita lui și cu fiica acesteia. Cei trei, dar și mama creatorului de pantofi, au petrecut sărbătorile de Paște împreună, iar iubita lui Mihai Albu a gătit preparate tradiționale specifice.

„A fost foarte frumos de Paște. Am petrecut aceste zile în familie, alături de cei dragi, mai exact cu iubita mea, mama, și fetița ei, acasă. Cam atât. Am fost și la Înviere, am luat lumină. Mama, ce să facă? Nu este nici bine, nici rău.


Sunt foarte bine împreună cu iubita mea acum. De Paște ea a gătit de toate: a făcut cozonac, friptură de miel, sarmale, ciorbă, nu a lipsit nimic. Suntem bine împreună! Noi doi suntem ca și mutați împreună pot zice. Ea în ultima perioadă stă nopțile la mine împreună cu fetița ei. Avem camera noastră. Important este că petrecem timpul împreună și suntem fericiți’, a declarat Mihai Albu pentru Click!


De ce nu a petrecut Mihai Albu Paștele cu fiica lui, Mikaela

Anul acesta, Mihai Albu nu a petrecut Paștele cu fiica lui, Mikaela, deși plănuise acest lucru. Arhitectul spune că tânăra l-a sunat în noaptea de Înviere, însă nu a reușit să-l mai viziteze zilele trecute, așa că speră că o va vedea în acest weekend.

„Mikaela, fiica mea, nu a venit de Paște la mine. M-a sunat în noaptea de Înviere să îmi zică „Hristos a Înviat’ și cam atât. Era vorba să vină în prima sau a doua zi de Paște la mine, dar nu a putut. Așa că cel mai probabil ne vom vedea weekend-ul care vine’, a completat arhitectul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook