Mihai Albu suferă cumplit după moartea mamei lui, Zinaida: „O perioadă foarte grea pentru mine”. Se pregătește pentru parastasul de 40 de zile

.

În dimineața zilei de 23 august, Mihai Albu a anunțat decesul mamei lui, Zinaida, în vârstă de 95 de ani. Femeia s-a stins din viață la Spitalul „Sfantul Pantelimon', unde era internată în stare critică, după ce a făcut hemoragie internă. La trei săptămâni de la tragicul eveniment, creatorul de pantofi susține că traversează o perioadă greu încercată și se pregătește de parastasul de 40 de zile. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În urmă cu trei săptămâni, mama lui Mihai Albu s-a stins din viață, la la Spitalul „Sfantul Pantelimon’ din București. Anterior, femeia de 95 de ani suferise o hemoragie internă și fusese operată de urgență. La câteva zile după intervenția chirurgicală, starea de sănătate a Zinaidei s-a deteriorat considerabil, fiind internată în secția de reanimare. De curând, creatorul de modă a făcut câteva declarații despre perioada dificilă pe care o traversează, susținând că merge săptămânal la biserică și se pregătește pentru parastasul de 40 de zile.


Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată'

Citește și: Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: ‘Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și…’

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…' Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală


Citește și: Simona Gherghe, mesaj impresionant de susținere pentru Simona Halep, după anunțul suspendării: „Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine!'

Mihai Albu suferă cumplit după decesul mamei lui, Zinaida

La trei săptămâni de la decesul mamei lui, Mihai Abu suferă cumplit și îl apasă amintirile pe care le are cu cea care i-a dat viață. Săptămânal, creatorul de modă merge la biserică și se pregătește pentru parastasul de 40 de zile, așa cum se practică în tradiția ortodoxă.


„Sunt în perioada de doliu, o perioadă foarte grea pentru mine și pentru sufletul meu. Acum merg în fiecare săptămână la Biserică, așa cum este tradiția, iar la patruzeci de zile urmează să îi fac praznicul, așa cum trebuie și este normal. Acum trec printr-o perioadă mai agitată, în care retrăiesc fiecare moment alături de mama mea care nu mai este printre noi. Îmi vin în gând tot felul de amintiri pe care le am împreună cu ea. Îmi este greu, dar în același timp pot spune că am făcut tot ce mi-a stat în putință să o salvez și să îi fie bine’, a declarat Mihai Albu pentru Click!.


Mihai Albu nu a reluat legătura cu Iulia Albu

După decesul mamei lui Mihai Albu, fosta lui soție și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare.

„Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși’, este mesajul postat de Iulia Albu pe contul său de Facebook în acele momente.


La câteva săptămâni distanță, creatorul de pantofi spune că nu a reluat legătura cu Iulia Albu și că relația lor a rămas exact la fel ca înainte.

 „Am văzut mesajul pe care Iulia l-a postat pentru mama mea, dar nu am vorbit deloc cu ea după. Situația între noi este la fel’, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook