Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei: „O iubesc. Am spus despre ea multe mârșăvii...”. Cum a reacționat actrița

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu sunt prieteni de ani buni și s-au cunoscut pe scena Teatrului de Comedie. Astăzi, 26 iunie, actrița din filmul „Nunți, botezuri, înmormântări' a împlinit 31 de ani, iar colegul ei de scenă i-a făcut o urare neașteptată pe rețelele de socializare. Iată ce i-a scris Mihai Bendeac!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relația de prietenie din Mihai Bendeac și Ilona Brezoiau a început la repetițiile piesei de teatru „Doi pe o bancă', după cum a  povestit actrița, în urmă cu ceva timp: „Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc'.

il10il10

În fiecare an, cu ocazia zilei de naștere a Ilonei Brezoianu, Mihai Bendeac obișnuiește să-i facă o urare publică, în stilul său caracteristic. Excepție de la regulă nu a făcut nici astăzi, când actrița a împlinit 31 de ani.

Citește și: Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în fața lui Florin Piersic și i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult'

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt”. Cum au reacționat internauții

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după ce ea a rămas însărcinată a doua oară: „Sunt fericită jumătate, dar jumătate nu prea…”

Citește și: Pensiile speciale ale deputaților și senatorilor au fost eliminate. Parlamentarii au votat azi

Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru aniversarea Ilonei Brezoianu

Pe contul de Instagram, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj Ilonei Brezoianu, cu ocazia aniversării ei. Fostul jurat de la iUmor a scris câteva rânduri în stilul său caracteristic și plin de umor, însoțite de două fotografii cu ei.

„Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă Ilona Brezoianu, sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c** care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani!', i-a transmis Mihai Bendeac Ilonei pe pagina sa de Instagram.

Cum a reacționat Ilona Brezoianu la mesajul actorului

La scurt timp după apariția postării lui Mihai Bendeac, Ilona Brezoianu a reacționat în secțiunea de comentarii. Actrița a fost impresionată de originalitatea mesajului și i-a făcut o promisiune colegului ei de scenă.

„În fiecare an urarea de la tine e cea mai specială…recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală', a răspuns Ilona la postare.

În aceste momente, Ilona Brezoianu își sărbătorește ziua de naștere în Bulgaria, la Veliko Tărnovo, potrivit imaginilor distribuite în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton