Mihai Bendeac, reclamat la CNCD pentru discriminare! Gestul care le-a înfuriat pe femei

 Dumba Gabriela
.

Mihai Bendeac a fost reclamat pentru discriminare, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), de mai multe femei care s-au aliat împotriva lui. Cu ce le-a deranjat Mihai Bendeac pe aceste femei, vă puteți întreba. Ei bine, juratul iUmor a reușit, încă o dată, să-și atragă nemulțumirea unora dintre fani. De ce a fost reclamat Mihai Bendeac pentru discriminare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scheciul prin intermediul căruia actorul își promovează brand-ul de vin roșu a scandalizat o parte dintre privitoare, care l-au reclamat pentru discriminare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce a făcut Mihai Bendeac, mai exact.

16186475745081618647574508

O presupusă scenă de amor, în care Mihai Bendeac mimează momentul climaxului și strigă „Vin, Vin'  – făcând referire la vinul său – timp în care partenera înțelege că „partida' e pe cale să se termine, iar actorul e ușor „iritat' că ea nu-și dă seama la ce se referă și o plesnește peste față, avea să-i aducă juratului de la „iUmor' o reclamație la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, potrivit cancan.ro.

Citește și: De ce a divorțat CRBL de prima soție, Andreea: „M-am săturat până peste cap’

Citește și: TJ Miles de la Survivor, un trecut controversat: „Puteam ajunge mort sau în închisoare'

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?

Când va fi audiat Mihai Bendeac la CNCD pentru discriminare

Se pare că unele dintre reprezentantele sexului frumos nu au „gustat' deloc actul artistic și audierile la CNCD ar urma să aibă loc la finalul lunii martie.

Potrivit informațiilor Cancan, pe 22 martie urmează să aibă loc audieri în această speță.

După analizarea acestei reclamații, Colegiul Director va constata existența sau nu a faptei de discriminare și după caz, sancționarea acesteia, așa cum arată informațiile arătate pe site-ul CNCD.RO.

Ce spunea Mihai Bendeac înainte să fie reclamat pentru discriminare

„Vinul acesta nu-mi aparține. E doar ales de mine, dar cu ajutorul vostru fiecare sticlă devine unică. Vă încurajez să dați frâu liber imaginației voastre.Vă pup, vă iubesc și vă respect!„, spunea Mihai Bendeac când lansa vinul roșu, în colaborare cu Domeniile Urlați.

Nici prin cap nu-i trecea că, după câteva luni de la lansare, pe lângă banii pe care-i va strânge și-i va dona, vor exista și reclamații.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton