Mihai Bobonete, incident amuzant în lift. Actorul a tras un vânt, de față cu administratorea blocului: „A fost concert rock. S-a auzit tare” / Reacția surprinzătoare a femeii

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Bobonete a trecut, mai demult, printr-un incident amuzant în lift. Actorul care-i dă viață personajului Bobiță în serialul „Las Fierbinți', de la PRO TV, a fost protagonistul unui moment de-a dreptul hilar în viața reală. Artistul a povestit că, din greșeală, a tras un vânt de față cu administratoarea blocului. Iată cum s-a întâmplat, dar și ce reacție surprinzătoare a avut femeia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Oriunde s-ar afla, fie că vorbim de scenă, Românii au Talent sau show-uri de stand-up, actorul reușește să stârnească hohote de râs în jurul său. De curând, artistul le-a adus zâmbetul pe buze fanilor săi cu o întâmplare amuzantă din trecut, de pe vremea când soția sa era însărcinată pentru prima dată, cu fiul lor.

mihai-bobonete-22mihai-bobonete-22

Citește și: Mihai Bobonete a gătit cartofi prăjiți lângă rulotă, pe platoul Las Fierbinți: „Avem bucătar personal” / Mihai Rait și Costi Diță s-au invitat la masă

Citește și: Andra și Mihai Bobonete au glumit pe seama salariului Andreei Esca, subiect intens discutat de-a lungul anilor: „Eu zic că are…”

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit Gașca Zurli: „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea. După această decizie…”

Citește și: Alin Oprea speră la o împăcare cu copiii săi, la 3 ani de la divorțul de mama lor, Larisa: „Eu nu cerșesc dragostea lor, nu cumpăr iubirea lor. M-am simțit trădat, abandonat și…'

Mihai Bobonete, incident amuzant în lift

Invitat la emisiunea Morning Glory cu Răzvan Exarhu, Mihai Bobonete a relatat mai multe întâmplări amuzante din viața lui. Una dintre ele a ajuns imediat virală, amuzându-i copios pe internauți. Actorul a povestit că, pe vremea când soția lui era gravidă prima oară, a mers să-i cumpere un pepene, la dorința ei. La întoarcere, artistul a dat nas în nas cu soția administratorului blocului în care locuia atunci și, din greșeală, a tras un vânt.

Potrivit spuselor lui Mihai Bobonete, sunetul a fost atât de puternic, încât nu a putut masca în niciun fel momentul jenant…

„Noi stăteam la Baba Novac, la etajul 5 și administratorul la 9. M-a trimis nevastă-mea, era însărcinată cu Octav, să cumpăr pepene. M-am dus la magazin și am găsit un pepene de 9 kilograme, era seara pe 20:30.

Am ajuns acasă, am urcat în lift cu pepenele, care avea 9 kilograme, l-am pus jos și exact când să se închidă ușile, apare doamna administratoare, soția: ‘Ține-ți liftul! Am ținut liftul, intră. Pun pepenele jos.

Ea știind că o să coboare la 9, mă lasă pe mine fața ei că eu coboram la 5, se pune în spatele meu. La 5, când să ridic pepenele… și pepenele mare, și eu mare, ori oboseală ori pe dracu. Băi, nu a fost vreo fâsâită sau amortizată, a fost concert rock. S-a auzit tare, dar nu din gura mea', a povestit Mihai Bobonete.

Replica surprinzătoare a femeii

De aceea, pe moment, Mihai Bobonete a rămas blocat preț de câteva secunde, gândindu-se ce ar putea să-i zică administratoarei. Replica femeii l-a luat însă complet prin surprindere.

„Fii atent, am ridicat pepenele, am rămas așa și mă gândeam: ‘Ce dracu să îi zic, mă? Să mă întorc? Se întâmplase între mine și ea, în lift, femeie în toată firea. Să mă întorc să îi zic ‘scuze, am fost trădat de clopoțel.

M-am întors la ea să îi zic ‘Îmi cer scuze, voiam să îi zic și să o ia pe scări încă 4 etaje că nu mai era de stat acolo. Ea s-a uitat la mine, era lipită așa de lift, și a zis: ‘Și mai aveți și 11 milioane la întreținere.', a mai zis el.

Mihai Bobonete recunoaște că e gelos, uneori, în căsnicie

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, s-au cunoscut în adolescență, iar de atunci sunt nedespărțiți. Au făcut nunta după 14 ani de relație, iar viețile li s-au întregit atunci când cei doi copii ai lor, pe nume Maria și Octavian, au venit pe lume. La fel ca în orice căsnicie, actorul din serialul „Las Fierbinți’ recunoaște, însă, că și în familia lor mai există, uneori, unele mici neînțelegeri. De asemenea, actorul recunoaște că e gelos uneori.

„Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?

De dragul femeii, mai las de la mine și cred că tot timpul liniștea întregii familii vine atunci când femeia e liniștită, altfel mari controverse nu avem noi. Ne mai certăm pe colacul de la toaletă, pe sarea din mâncare, pe statul pe telefon, că am exagerat cu băutura sau cu mâncarea, că i-am zis-o lu nu știu cine prea nu știu cum, d-astea minore…', ne-a spus Mihai Bobonete, acum ceva timp, în revista VIVA!

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton