Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe…”

.

Mihai Bobonete a avut o replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce actrița a pozat într-p ținută îndrăzneață. Juratul de la „Românii au Talent' i-a lăsat, recent, un comentariu artistei pe rețelele de socializare la unele fotografii incendiare, în care aceasta își etala silueta suplă. Iată ce i-a transmis actorul din „Las Fierbinți' frumoasei românce!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Cunoscut pentru umorul său, Mihai Bobonete a stârnit din nou amuzamentul internauților printr-un comentariu adresat Mădălinei Ghenea. Gestul actorului vine după ce artista a postat o serie de imagini incendiare în mediul online, în care apare îmbrăcată într-o ținută sumară, ce-i lasă corpul la vedere. Mai exact, în poze, ea poartă o pereche de pantaloni scurți, negri și un top cu mâneci lungi și glugă. Un detaliu i-a atras însă atenția în mod special vedetei din „Las Fierbinți’…


Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția! Vedeta a purtat o rochie inedită, cu glugă

Citește și: Mădălina Ghenea, agresată de angajatul unei companii aeriene. Fetița vedetei a asistat la întreaga scenă: „Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați'


Citește și: Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi. Anouchka, fiica actorului, primește cea mai mare parte din averea estimată la 250 de milioane de euro

Citește și: Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior. Irina Fodor: „Doctorul a interzis total participarea ta. Acest risc…’

Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce actrița a pozat într-o ținută îndrăzneață


Postarea Mădălinei Ghenea a strâns rapid aproape 40.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și multe comentarii. Printre acestea se află și mesajul lui Mihai Bobonete, făcut în stilul său caracteristic, și anume cu mult umor. Acesta i-a transmis actriței, în glumă, că a observat „mici defecte’ la topul pe care-l poartă în fotografii, făcând aluzie la ținuta sumară.

Sărut mâna! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net, dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat ori așa a venit din fabrică. Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou, că așa cu asta, pare că v-au ajuns necazurile de la urmă! Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe! În rest, ca de obicei, parcă ne luați un văl după ochi… chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?’, a fost mesajul lui Mihai Bobonete pentru Mădălina Ghenea, potrivit unica.ro.


Reacția lui Mihai Bobonete când a văzut-o pe Mădălina Ghenea în costum de baie

De-a lungul carierei sale, Mădălina Ghenea, în vârstă de 37 de ani, a pozat pentru diverse case de modă celebre. De o vreme, aceasta este imaginea unui brand de lenjerie intimă, iar, de curând, le-a arătat fanilor ei câteva fotografii din timpul ședințelor foto.


Atunci, Mădălina Ghenea își etalase silueta suplă, ca de zeiță, într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, cu un decolteu adânc. Mihai Bobonete nu a rămas nici atunci indiferent la clipul actriței și a comentat public, folosindu-se de umorul său.

Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare.

Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru ca ați mai zlăbit că și eu mă chinui dar merge greu!’, a glumit atunci Mihai Bobonete.


Acum ceva timp, tot pe Instagram, Mădălina Ghenea le spunea fanilor că ţine post intermitent pentru a-și detoxifica organismul. De asemenea, ea acordă o mare grijă părului și tenului ei. Pentru a-și menține pielea catifelată și strălucitoare, ea se hidratează foarte bine și folosește și diverse creme de față și corp. În timpul verii, vedeta folosește cremă cu factor de protecție.

Sursă foto: Instagram, Facebook