Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani: "Ea s-a transformat în fată de casă și..."

 Dumba Gabriela
.

Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, de acum opt ani. Povestea lor de dragoste a ținut primele pagini ale tabloidelor la vremea aceea, fiind de notorietate numeroasele lor împăcări și despărțirii. Daniela Crudu și Mihai Costea au fost împreună timp de patru ani, iar fotbalistul a dezvăluit abia acum motivul principal al despărțirii lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Mihai Costea și Daniela Crudu a fost în perioada 2011-2015, când atacantul activa la FCSB. Între cei doi s-au petrecut multe, iar bruneta a trecut prin momente grele. Existau mărturii șocante la vremea aceea ale persoanelor din anturajul lor potrivit cărora Mihai Costea era foarte violent cu Daniela Crudu.

1616261968bcbfc1951616261968bcbfc195

Mihai Costea, despre motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani

Mihai Costea a mărturist într-un podcast, după 8 ani de la despărțirea de Cruduța, faptul că relația dintre ei devenise monotonă. Atacantul a recunoscut că amândoi au făcut sacrificii, însă ea a devenit fată de casă și nu a mai fost pe placul lui.

„Între noi devenise monotonie. Chiar am avut o relație serioasă, ea a renunțat la multe lucruri pentru mine, iar eu nu am renunțat la ea deși poate îmi era mult mai bine în fotbal. Ea s-a transformat în fată de casă și îmi plăcea mai mult cum era înainte”, a declarat Mihai Costea pentru Cancan.

Mihai Costea o bătea pe Daniela Crudu

Din cauza geloziei Mihai Costea se comporta urât cu ea, fiind extrem de violent.

„Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă.

O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, a declarat un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani.

Nici Gigi Becali nu era de acord cu relația dintre Mihai Costea și Daniela Crudu

Gigi Becali a spus în nenumărate rânduri, la vremea aceea, că relația lui Mihai Costea cu Daniela Crudu îi afectează cariera și cât timp va sta cu ea nu va fi fotbalist.

„Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tânăr care trebuie să se gândească la viaţa şi la serviciul lui. Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare', spunea Gigi Becali în 2011 despre relația lui Costea cu Cruduța.

Citește și: Ministerul Sănătății anunță o nouă variantă de vaccin împotriva Covid-19.Când ar putea începe administrarea serului

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:'El e tată, dar are alt copil'

Lui Mihai Costea nu i-a mers nici relația cu tânăra care l-a făcut tată

Deși au devenit părinții unui băiețel, fapt ce mulți ar fi crezut că i-ar face să fie și mai uniți, ei bine, în cazul lor, lucrurile stau cu totul diferit pentru Mihai Costea și Adelina Nica, tânăra care l-a făcut pentru prima dată tătic.

Adelina spune că l-a și gonit din căminul conjugal pe Mihai Costea pentru că nu o ajută deloc financiar în ceea ce privește creșterea fiului lor. Conform Adelinei, botezul lui Zian a fost făcut doar din banii ei, fiind vorba de mii de euro pe care ea i-a cheltuit.

'Banii de la botez? Eu am plătit tot, inclusiv lăutarii, tot. Plus florile, 2.000 euro, șampaniile, 1.000 de euro, toate plătite dinainte, fotogrtaf plus video, alți 1000 de euro. I-am spus să achite și el jumătate din toate astea. Nimic. În schimb, nota restaurantului, 45.000 de lei, a fost achitată din banii strânși atunci, la botez. Mi-am dorit un botez de neuitat pentru copilul meu', a spus Adelina Nică, în cadrul unei emisiuni TV.

Pentru toate relele de care-l acuză, după ce l-a dat afară din casă, Adelina Nica susține că Mihai Costea nu va fi invitat la următoarea petrecere a fiului lor.

'Sa vedem ce va fi la moț, luna viitoare, pe 25 august. Nici nu va fi invitat. Ne vedem doar la tribunal. Mi-e rușine să vă spun toate astea', a mai spus mama copilului. Ce-a făcut până acum a fost cum a fost, dar cu asta își semnează sentința. Să nu ajungă într-un loc din care să nu mai iasă', a mai Adelina spus Nica.

La rândul său, Mihai Costea spune că Adelina ar fi în depresie, de aici și comportamentul ei agresiv față de el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton