Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, momente de panică la Asia Express. Un șofer le-a pus viața în pericol: „Omul s-a precipitat, greșea traseul și a început să meargă haotic. L-am rugat să oprească...”

.

Mihai Găinuță și Oana Paraschiv formează una dintre echipele de la „Asia Express'. Show-ul de aventură i-a pus în fața unor probe dificile, testându-le atât limitele fizice, cât și cele fizice. Nu au fost scutiți nici de experiențe în care s-au temut pentru siguranța lor, fiind nevoiți să coboare dintr-o mașină după ce șoferul le-a pus viața în pericol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

„Asia Express – Drumul Zeilor', cel mai așteptat show al anului, a debutat pe 1 septembrie. Nouă echipe au pornit în aventura vieții lor și trebuie să parcurgă un traseu de 7000 de kilometri, din Thailanda până în Bali, fără telefoane și cu un dolar pe zi.

gainusa-paraschiv-9gainusa-paraschiv-9

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Ce meserie are colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Citește și: Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au rămas fără loc de muncă după Asia Express: „Din păcate, colaborarea s-a încheiat” / Au încheiat colaborarea cu Național FM

Citește și: Oana Roman anunță că Marius Elisei a plătit primii banii pentru fiica lor, drept pensie alimentară: „Prima lună după 3 ani de neplată”. Despre ce sumă este vorba

Citește și: Lora, reacție dură la adresa Ilincăi Vandici, după ce a comparat nunta ei cu cea a lui Theo Rose: 'Mi se pare penibil. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens. Sunt cam penibilă că nu plătesc…'

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, momente de panică la Asia Express

Mihai Găinușă și colega sa, Oana Paraschiv, au savurat din plin experiența show-ului de aventură, unde și-au dovedit rezistența și spiritul de echipă. La fel ca în sezoanele trecute, concurenții au trecut și prin momente în care s-au simțit în pericol, fiind puși în fața unor situații imprevizibile. Cei doi au fost nevoiți să coboare din mașina unui șofer imprudent, de teamă că ar putea face accident.

„Cred că la o mașină unde omul s-a precipitat, tot greșea, nu știa cu GPS-ul, greșea traseul și a început să meargă haotic. Dar l-am rugat să oprească și ne-am dat jos pentru că putea să facă accident. Au fost locuri unde ne-am dus, am băut, ne-au primit și după aia a venit toată strada să-și facă poze cu noi pentru că nu mai văzuseră străini. Își făceau poze cu Oana, că era blondă, nu văzuseră blondă niciodată', a spus acesta pentru gsp.ro.

Mihai Găinuță nu ar repeta experiența de la „Asia Express'

Extrem de sincer, Mihai Găinușă recunoaște că nu ar repeta experiența de la „America Express'. Cel mai impresionat a fost de localnici, care, deși trăiau în condiții modeste, au dat dovadă de ospitalitate și generozitate. Acolo a învățat o lecție importantă despre omenie.

„N-aș repeta-o, pentru că oricum e irepetabilă. Dar, pe de altă parte, a fost foarte interesant, pentru că nu faci turism. Pentru că vezi o lume, vezi o țară, două, trei, le vezi din bena mașinilor, cumva o vezi invers, cumva mergi cu mașina și vezi peisajul așa. Că nu te duci la hotel, ci te duci și bați în ușa la oameni și asta nu o faci în mod normal, niciodată nu o faci. Că îți dau niște oameni să mănânci pe stradă sau îți dau în casă să mănânci și asta nu o faci niciodată. Sunt niște experiențe pe care…

Știi ce m-a impresionat? Apropo de toată discuția noastră despre educație și mentalitate, că deși sunt mult mai săraci, deși mulți dintre noi nu dăm doi bani pe ei, că spunem că trăiesc între niște cartoane, că n-au mașini și se înghesuie 5-6 pe un scuter. Sunt niște oameni calzi, niște oameni buni și sunt cu zece clase deasupra noastră la educație. În 25 de ani noi ne-am înrăit și mai rău, pe lângă faptul că ne-am prostit. Proști și răi. Din păcate. Asta este. Suntem din ce în ce mai proști și din ce în ce mai răi', a adăugat el pentru sursa menționată anterior.

„Am mâncat porcușori de Guineea'

Mihai Găinușă a vorbit și despre experiențele culinare inedite de la „Asia Express'. Recunoaște că îi place să deguste preparate tradiționale, chiar dacă unele au fost complet surprinzătoare și pentru el.

„Nu, dar cred că s-au urcat pe mine noaptea. Unii dintre ei. Nu, n-am avut probe să mănânc, au mâncat alții. Am mâncat și niște ciudățenii pe acolo, cum ar fi sos de pește fermentat și supă de cuib de pasăre. Dar nu mi-a fost frică de astea. Mie îmi place să degust. Am mâncat, de exemplu, în America de Sud, am mâncat porcușor de Guineea, pe care ei îl cresc, așa cum cresc egiptenii porumbeii. Cum tăiem noi un pui', a încheiat realizatorul de radio.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton